Manapság átlagban a 80 - 90 milliós ingatlanok esetében mennyit lehet alkudni? Mennyire alkuképesek a mai ingatlanok?
Erre nem lehet szabályt mondani. Minden a körülményektől függ.
Lehet hogy szabadulni akar valaki az ingatlantól gyorsan, mert kell másra a pénz és odaadja sokkal olcsóbban. A másik meg a "nem kenyérre kell" tipus, az még évekig kitartja és egy fillért nem enged belőle.
Meg attól is függ mibe került neki.
Nekem pár éve 58 millióba került a házam. Ebbe benne van már évi szinten több milliós "apróságok", mire tényleg elkészült.
Így kizárt, hogy ennél olcsóbban eladnám, de valószínűleg jóval többet érhet már.
4+
Ha már így le lettem értékelve, mennyiért kéne eladnom a 3 éves 95 m2-es családi házat? 30, vagy még az is sok? Kivan zárva, hogy kevesebből vagy ugyan annyiból felépüljön idén, mint 3 éve...
"Így kizárt, hogy ennél olcsóbban eladnám, de valószínűleg jóval többet érhet már."
Ha meg lennel szorulva, es evek ota pangna az ingatlanpiac, adnad te 30-ert is..
45 ből épült azóta még 13at ráköltöttem...
Minden számlás, azaz 58 millióról tudok számlát mutatni... 99%ban utaltam a pénzt.
58ból idén nem épül fel egy ekkora ház, ez egy tény! 3 éves tehát modern és megfelel az összes jelenlegi energetikai előírasnak, AA! És akkor még ott a 13 milliónyi extra ami kétlem, hogy 15-16 alatt megállna idén.
Ha ugyan ilyen házat araknál az neked most min 75 be kerülne. Az már lényegtelen hogy nekem 58ba van.
Ha 20 éve vettél panelt 5 ért, idén nem 4-5 ért adod el mert kell a pénz.
Nem a 20 éves házakhoz kell viszonyítani, ez még az újjakhoz áll közelebb. Plusz megússza a vevő az idegösszeomlást, mert egy készbe költözik ami még festeni sem kell, csak ha más fslszínt akar
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!