Vettünk egy házat. Tégla háznak volt meghirdetve és az adás-vételiben is tégla házként szerepel. Elkezdtünk kisebb felújítási munkálatokat és most derült ki hogy ez vályog ház...
Azt tudtad hogy a vályog hivatalos neve:agyagtégla.?
Hát most már tudod.
2024. aug. 4. 14:40
3/25 anonim válasza:
Gyakorizás helyett azonnal fogadsz egy JÓ, azaz DRÁGA ügyvédet!
Mert ilyenkor a bank téged (is) megdughat!!!
(Én simán odaküldenék pár "kommunikációs szakembert" "bézbózütővel", HA, valóban átvertek, és nem ti hibáztatok. Nincs leírva sehol, hogy "vályogtégla" vagy "agyagtégla" vagy "biotégla"?)
2024. aug. 4. 15:06
4/25 A kérdező kommentje:
Vasárnap van... ügyvédünk csak hétköznap elérhető. És kivancsi vagyok esetleg mással is történt e hasonló eset és ilyenkor mi a procedúra
2024. aug. 4. 15:13
5/25 anonim válasza:
Ezt nem lehet ám csak úgy vissza csinálni hisz megtörtén az adás vételi szerződés .
2024. aug. 4. 15:15
6/25 anonim válasza:
Egy barátunk járt így, nem hitte el, amikor elöre mondta neki több ember, hogy az vályog. Elkezdték felújítani, vízzáró fóliát akartak belehúzni, de amikor a falat részben kivésték, az egész ház összeomlott.
Azóta eltelt 5 év, a per még mindig folyik.
2024. aug. 4. 15:17
7/25 anonim válasza:
5-ös: de, vissza lehet csinálni, ha csalás történt, mert nem azt kapta, amiröl szó volt.
A téglaház ugyanis nem egyenlö a vályoggal.
Fogadni kell egy jó ügyvédet minél elöbb és elindítani az eljárást.
2024. aug. 4. 15:18
8/25 anonim válasza:
Csodálom, hogy az értékbecslő nem vette észre és azt is, hogy a ház tervdokumentációiban sem szerepelt.
2024. aug. 4. 16:53
9/25 anonim válasza:
8. 3. vagyok. Na pont ezt csodálom én is, és ezért írtam, hogy a bank megdughatja, azaz ráverhet egy csalást. De csak lepontoztak.
2024. aug. 4. 17:03
10/25 anonim válasza:
Az ingatlan adásvételi szerződéstől alapvetően nem lehet elállni, KIVÉVE!!! hogyha SZERZŐDÉSSZEGÉS történt. Namost ha valaki valótlant állít az ingatlanáról, a vevő jóhiszeműségét kihasználva, akkor megvalósítja a megtévesztés és szerződésszegést. Amúgy valóban ehhez egy építészmérnők-jogász kombó kellene. (Nem a reklám helye, de van ilyen ügyvédnő ismerősöm, aki jogász is és építész is egyszemélyben)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!