Csúnyán átvertek, mi a teendő?
Te hibád , idegentől nem veszünk használtan semmit úgy hogy nem probáljuk ki elötte. Kiváncsi lennék hány éves lehetsz.
Azért mert azt mondja az egy dolog . Én azt mondom h jézus rockstar volt , elhiszed?
Én telefont alapból nem veszek használtan, de ha mégis, akkor csak és kizárólag személyesen, kipróbálás után.
Sajnos sok mindent nem tehetsz, tanulópénz.
Sok éve, sok dolgot vettem már itthon és külföldön, csak egy kínai vert át 2 dollárral, aki úgy trükközött az újraküldési határidővel, hogy kifusson belőle.
1. Viszont én mindig igyekeztem ellenőrizni az eladó megbízhatóságát.
2. Nem is rendelek olyan értéket, aminek elvesztését ne lehetne könnyen kiheverni.
Én is használtan vettem a mostani telefonomat, igaz, nem a Jófogás-ról, hanem a Hardverapró-ról. Biztos ott is vannak megbízhatatlan eladók, de nekem szerencsém volt. Mondjuk én személyes átvétellel vásároltam és ugyan a srác azt mondta, hogy nincs meg a telefon számlája, utólag lekérte a boltból, ahol vette és elküldte nekem, szóval korrekt volt. Azért érdemesebb a Hardverapróról vásárolni, mert ott a vevők/eladók értékelik egymást és kisebb az esélye, hogy megbízhatatlan eladóba futsz bele, persze azért ott is előfordulhat.
Amúgy meg a telefonnal sincs semmilyen gond, április közepe óta használom és jól működik. Szóval erre nem nagyon lehet mit mondani, sajnos így jártál! Legközelebb csak személyes átvétellel vegyél telefont, ha attól elzárkózik az eladó, akkor az már gyanús!
Látszik mennyi eszük van az iphone usereknek (vagy a leendő iphone usereknek)
És mindig van olyan akit átbasznak nem hiszem el. Ennyi hülye nem lehet ebben az országban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!