CSOK Plusszal vett házba mikor kell beköltözni?
34
Biztositast nem vis-major alapu szerencsetlenseg bekovetkezese ellen kotunk.
Nem pedig azert, hogy piti biztosito csalok legyunk, majd pedig azzal hencegjunk, hogy "nekem tobbet fizettek a biztositok, mint bki masnak az orszagban valaha is fognak"
Undorito. Typic CSOK bohoc hozzaallas. 🤡
Sok szerencset a kezilabdacsapat felnevelesehez. 🤗
Igen komolyan azt gondolom , hogy vannak akik nem.hajolnak le az ingyen pénzert .
Hiszen van annyi belatasa, hogy gyerekre alairni lutri meg akkor is ha tobbet akar.
En pl mindig is 2-3 gyereket akartam. Aztan lett egy es ugy dontottunk nem is kell tobb. Még jó hogy nemirtunk ala semmit es most szulhetnek muszajbol.
Vagy ismerosomek is 3at akartak. Ketto gond nelkul lett a harmadikat 10 evig csinaltak. Meg jo hogy nem irtak ala es futottak ki az idobol. 🤷♀️
Alairni ugy hogy 1 gyereked sincs netto baromsag es melysegesen elitelem.
A CSOK után visszafizetendő összeg attól függően h mikor születnek a gyerekek, változik.
De nagy vonalakban elmondható egy 50 millás esetben, hogy kb ugyanannyit kell végül visszafizetni. Olyan, mint egy kamatentes hitel. Akinek minden összejön, annak ez egy nagyon jó konstrukció.
Az viszont valóban tény, hogy ha nem születnek meg a gyerekek, válás van stb., akkor elég nagy bajba kerül az ember.
Szerintem annyit lehetne javítani a CSOKon, hogy ilyen esetben paci kamatozásra térjenek át, és olyan legyen, mint egy sima banki hitel, ugyanis jelenleg ha bedől, jóval nagyobb kamatot számolnak fel.
Jaj ez az irigykedos duma 😂
Ujra kerdezem mire fel lennek irigy ? 🤦♀️
Ez a szuleszto program nem az elore gondolkodasrol szol. Hanem arrol , hogy esz nelkul mindenki szuljon.
Aki kepes elore gondolkodni az pont nem fog alairni megsem szuletett gyerekekre . Hiszen pontosan jol tudja , hogy ez lutri.
Mi van ha nem jon osszey mi van ha megse akarna, mi van ha beteg gyerek szuletik, ha komplikáció miatt nem lehet tobb, ha betegseg miatt nem lehet gyerekuk, ha elvalnak , ha el akarnanak koltozni. Stb...
Szoval az nekem nem elore tervezes , hogy jujcika csinaljunm 3 gyereket mert szep a nagy csalad irjunk ala rogvest. 😂
Ugyhogy nincs mire irigykednem, az esetek tulnyomo tobbsegeben pont a csokosok nem kepesek elore tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!