CSOK Plusszal vett házba mikor kell beköltözni?
12
Nem veszed eszre, hogy az osszes valaszod 0%-os ?
Es ami a legfontosabb, csak a te valaszaid lettek durvan lepontozva.
Fogd mar vegre fel, hogy baj van a toronyban....
13 komolyan azt hiszed, hogy 2-3 megkeseredett ember véleménye egy ilyen kérdésnél bármit is számít? Mármint nem abban az értelemben, hogy én lesz*rom vagy sem, hanem akár az igazság szempontjából, akár a közvélemény valódi állapotának reprezentációjaként? Mert ha erre a válasz igen, akkor még annál is nagyobb bajok vannak nálad, mint eddig gondoltam. :)
Egészséges lelkületű ember ilyeneket biztosan nem ír, mint amiket te ideokádtál. Rosszindulatú, irigy, és nem utolsó sorban a világot maga körül értelmezni nem képes ostoba ember képét mutatja minden, amit eddig írtál.
Ne foglalkozz vele, hogy kulonbozo emberek irkaljak neked. De te csak szajkozd, hogy a csok egy egyedulallo kulonleges lehetoseg. Amivel aki nem el az hulye es csak magara vessen.
Neked is jol atmosta a szuleszto propaganda az agyadat. De nem baj , majd az elalverezett csokos hazakat legalabb megvehetem bagoert. Es cseppet se fogom sajnalni a sok utcara kerulo méhét elado csaladot.
14
Te egy igazi bohoc vagy 🤡
Egy nehany ember nem kepes 0%-ra huzni MINDEN EGYES VALASZODAT.
Mindannyian, egysegesen ugy gondoljuk, hogy te egy CSOK-os bohoc vagy 🤡
Egyetlen bekezdésben prezentáltad, hogy:
1. Szurkolsz azért, hogy családok utcára kerüljenek és kifejezetten kiemeled, hogy ez neked örömet okozna. Tehát vagy pszichopata vagy, vagy a saját megkeseredett nyomorúságodat vetíted ki azokra, akikre valójában irigykedsz. Más magyarázatot nem látok, és igazából én vagyok a jófej, hogy a másodikat feltételezem.
2. Demonstrálod a világról való fogalmatlanságodat amikor azt írod, hogy te majd a jövőben mégis jobban fogsz kijönni ebből, mint azok, akik éltek a lehetőségekkel. Közben persze teljesen logikátlan amit írsz, hiszen piaci áron árvereznék el ezeket a házakat is. És ezt az árat nem mozdítaná el érdemben az sem, ha akkora apokalipszist feltételezünk, hogy az összes jelenlegi CSOK szerződés 10%-a árverezésig jutna a következő 10 évben, hiszen ezzel évi kb. 2e extra lakás kerülne a piacra, miközben 100-150e közötti lakást adnak el egy évben az országban. És az eddigi adatok alapján a bedőlt CSOK-ok száma még csak a közelébe sem ér a 10%-nak, pedig lassan túl vagyunk az első 10 éven.
Teljesen mindegy, hogy egy vagy több ember írja ezeket a hülyeségeket, a válaszom mindenkinek szól. :)
"Egy nehany ember nem kepes 0%-ra huzni MINDEN EGYES VALASZODAT."
Nem mintha számítana, de ha rákattintasz a százalékra láthatod, hogy hányan értékelték. Csak ti ketten húzzátok le a válaszokat. :))
Teged fizet a fidesz , hogy ekkora seggnyalo baromsagokat irogass ?
Soha nem leszek irogy erre a borzalmas koncepciora.
Szamtalan kisgyerek szenved mar most is ettol. Persze van haz de ezzel ennyi is volt. Szenvednek mert a szuleik csak penzert csinaltak oket. Es ez nyomot hagy.
"a szuleik csak penzert csinaltak oket"
És ezt te honnan tudod? :) Honnan tudod, hogy ki az aki csak azért csinált gyereket, mert így kapott támogatást, és ki az, aki amúgyis akart volna gyereket, csak a támogatás nélkül nem lett volna meg hozzá a megfelelő anyagi helyzet?
20
Hagyd mar abba. Egyre szanalmasabb vagy..
Gyarts penzert gyereket, aztan csinaltass 1 zipzart a hasadra. Ugy konnyebb lesz. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!