Hogyan lett saját tulajdonú ingatlanod? 🏡
Lakás vagy családiház?
Házrész, esetleg nyaraló, amiben laksz? Vidék vagy Bp?
Közös a házastársaddal, vagy 1/1 tulajdon?
Szereted?
Sokat kellett érte dolgoznod, várnod rá? Te újitottad fel, vagy már készen beleültél?
Minden válasz érdekel!
Részemről megy a felpontozás! 😎
Örökölt lakásban élek.
48m2
2 szobás
nagyszülők volt tégla lakása
Apu megörökölte
Ő pedig nekünk adta,nekem és az öcsémnek.
Öcsémmel akkor úgy állapodtunk meg,hogy kifizettem őt.
2016-ban 17 milliót ért felbecsülve a lakás, ennek az összegnwk a felét kifizettem a testvéremnek.
Így lett 1/1 enyém a lakás
Az öcsém pedig a kifizetésemmel,a félretett pénzével, vásárolt egy családi házat a feleségével közösen.
2014-ben vettük meg nejemmel az első házrészünket Pesten az összegyüjtögetett pénzünkből, 4,7 millióból.
Felújítottam, 5 év után eladtam 19-ért. Majd 32 milláért vettünk egy 2 szintes tégla házat K-Eszt. megyében egy jó infrastrukturájú, magyar lakosságú faluban. (Vonat félóránként megáll, 35 perc Kelenföld)
Azóta ráköltöttem még 32 milliót.
Még egy ennyit rá kell költeni, hogy mindenben olyan legyen, ahogy szeretném.
2 gyermekünk van csak én dolgozom egyéni vállalkozóként.
Hitelünk nincs, nem volt és nem is lesz! Mint ahogy semmiféle családi segítségünk sem.
Meg kell tudni keresni a pénzt és tudni kell vele bánni.
Sokan már egy ház árát elcigizték és itták, aztán meg csak sopánkodnak és irígykednek.🤷♂️😎
"Sokan már egy ház árát elcigizték és itták, aztán meg csak sopánkodnak és irígykednek.🤷♂️😎"
Így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!