Hogyan döntenél, ha a városodban a megfelelő minőségű ingatlanok elérhetetlen áron lennének és még nem lenne saját tulajdonú ingatlanod?
Itt a megfelelő minőségű ingatlanokban van a gond a fejedben.
Az első három lakásomban se wc, se fürdőszoba nem volt, egy lepattant koszfészek volt.
Rengeteget dolgoztam, adtam-vettem.
Most el kell gondolkodnom hogyha össze akarom számolni az ingatlanjaimat.
Amíg így gondolkozol, addig soha nem lesz semmid.
Szerintem pont arról beszél az #1, hogy ott vegyél, ahol lakni akarsz, viszont nyugidtan vegyél meg egy lepukkantat, még mindig jobb, mint bérleti díj címén kukába önteni a pénzt.
Igen, dolgozni kell vele, nem tesznek mindenkinek a segge alá egy villát vagy penthouse lakást.
Nem bérlünk jelenleg, lakrész van egy családtagnál.
Persze, lesz a házzal dolog, ezt tudjuk de a felújítandó is elérhetetlen kategóriába van, ha hozzászámoljuk a felújítás árát, illetve a rá elvesztegetett időt, illetve a logisztika bonyolultsága miatt az elszálló időt, az utazás miatt termelődő benzinköltséget.
Az első nem írt hülyeséget szerintem se.
Nekünk is félig van kész a ház, lakható, de van még mit rajta csinálni, ráadásul 3. ingatlan, egy garzonban kezdtük.
Utána jött egy 69 M2 lakás, majd ez.
Leszarom, jó helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!