Hogyan döntenél, ha a városodban a megfelelő minőségű ingatlanok elérhetetlen áron lennének és még nem lenne saját tulajdonú ingatlanod?
Most hogy elolvastam a kommenteket rá kellett jönnöm, hogy sokan azt hiszik, hogy én valami luxusingatlanra pályázom, ahová csak a bőröndjeinket kell behúzni és minden adott. Csak nem tudom honnan szedték ezt a gondolatot.
Amiket egy kommentelő példaként hozott kisebb felújításokat, amit youtuberól is le lehet nézni, nagyrészt mindketten csináltuk már.
"Válaszlehetőségekben a környező kisebb település, majd túlzóan azt a reakciót adod, hogy nem fogtok 2.5 órát utazgatni azért, hogy az ingatlanon dolgozzatok. 2.5 órára lévő település, az nem környező kistelepülés! 2.5 órára pl. a fővárostól pl. Pécs van!"
Félreértetted. Most lakunk A városban. B városba szeretnénk költözni. A két város 100km-re van egymastól, 85 perc útra. A B város körüli kis településen nézelődnénk.
Azért voltak hasznos válaszok, nektek köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!