Hogyan spóroljak saját házra/lakásra?
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ma Magyarországon lehetetlen házat venni, hanem ötleteket szeretnék, ki hogy tesz félre a sajátjára :D. Tisztában vagyok vele, hogy nem 2-3 év alatt jön össze annyi pénz, azt is tudom, hogy a hitel szinte elkerülhetetlen.
21 éves vagyok, tanár leszek, még 4 évig tart az egyetem, addig csak diákmunkából tudok félretenni, ami úgy-ahogy sikerül is: lakáselőtakarékom van, illetve bármilyen ciki is, államkincstárazok mellette (többféle kamatozású papírom van). De van valami jó ötlet ezeken kívül is?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ez csak nettó 386000 ft..., ez manapság semmire sem elegendő!
Lehet adni magánórákat, de azt a bevételt nem fogja elfogadni a bank.
Manapság 20-30 milliós hitelekkel kell számolni, ami 135-200000 ft havi törlesztő
Arról nem beszélve, hogy nyáron 6-8 hét szünet, őszi, téli szünet, tavaszi szünet is van. Az anyagot meg elég csak egyszer összeállítani és utána évekig jó az. Mateknál meg főleg :D
Ja és a tanár ismerőseim általában délben vagy 1-2kor már otthon vannak, míg én 8-tól fél-5ig dolgozom papíron.
És ne felejtsük el, hogy jövőre és utána is lesz még emelésük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!