Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ausztria vagy Németország a...

Ausztria vagy Németország a jobb manapság?

Figyelt kérdés

Gazdaságilag tudom, hogy Németország, Luxemburg mindig is jobbak voltak, de úgy összességében?

Ausztriában melyik városok ajánlhatóak?

Mert Németországban már gondolkodtam Lipcsén, Kölnön, Düsseldorfon, Hamburgon, Dresdán és persze Berlinen is meg Bécsen de ezek inkább csak a jobban fizető állások miatt lehetnek vonzóbbak.

tegnap 18:10
A kérdező szavazást indított:
Ausztria
Németország
8 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:

Ausztria egy fokkal jobb mint Németország, általánosságban lehet mondani,van a 14.havi fizetés is , Németországban lehet, hogy 13.sincs de ebben nem vagyok biztos.

Sok német Ausztriàban dolgozik,osztràkokról nem igen tudok akik Németországban dolgoznak.

A sorrend alulról felfelé az èletszinvonalat tekintve:

Németország

Ausztria

Liechtenstein

Svájc

Én Svájcban èlek, Ausztriâban laknèk és dolgoznèk de csak a magyar határ közelében, Németországban nem.

Svájc a legjobb anyagilag.

tegnap 18:49
 2/2 anonim válasza:
Németország és Ausztria tele van migránsokkal. Svájc inkább.
ma 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!