Összeomlott már az ingatlanpiac?
#29 vagyok
De ahhoz hogy eladj 1 vagy 2 lakást ahhoz egyszer venned kell magyarul....
Ha válság idején lakást tudtál venni gondolom akkor sem voltál szegény 😀
Komolyan nem értem akkor hogy a magyar nép miért sír ha mindenkinek ennyi pénze van 🙂
Tényleg nem sok nektek akkor 1kg kenyér 1000 Ft-ért.
Borzasztó amúgy hogy vagy vannak nagyon gazdagok meg vannak szegények középosztály meg nincs.
A velem egy időseknek még annyi sincs ami nekünk, szerintem külföldön hamarabb fogok házat venni mint itthon relatív olcsóbb... Vagy majd fa.szaul ki öregszik az ország
"23 éves vagyok és 0-24 dolgozok (igaz saját vállalkozás), tanulok, párom úgy szintén (28 éves) "
Akinek saját ingatlanja van manapság csok nélkül és nem örökölt, azok általában sokat spóroltak és tettek azért, hogy legyen. Így ennek a rétegnek általában 30+-2 éves korukra lesz elegendő pénze építkezni vagy venni, amint átlag 4-6 éves gyűjtési idő előz meg!
Neked nem azt kell nézni most mibe kerül egy ingatlan hanem csak a lehető legtöbb pénzt félre tenni, aztán 4 év múlva már látni fogod, mi lesz a ti lehetőségeitek vége, így ekkor tudod mennyi kell még a 30% önrészhez, meg a sallang költségekhez, de erre 5%-al lehet számolni =35%. Ha pedig biztosra akarsz menni akkor még ezeken felül kell 1,5-2 millió zsebben lenni. Ez amolyan saját tapasztalatom. A bank a hitel utolsó 5%-át csak a lakhatási után fogja utalni, de ti akkor már kb fél éve ott fogtok lakni, tehát kell pár forint a befejezéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!