Mikor nőttek így meg az ingatlanárak? Most 30-40 millióért is többségében felújítandó házakat találok, pár éve ennyiért már palotát lehetett venni.
#30 Igen érthető. Csak 29-es arra próbál reagálni, hogy sok embernek akkor sem volt elérhető a lakás. 1.Akinek úgyis elérhetetlen pont tesz rá, hogy 10 milla vagy 100.
2. Ha valakinek 10 éve 80 volt ezer a fizetése az jellemzően ma sem 3-400 ezret keres, hanem 180-200 körül.
Személyes példa: Engem kisnyugdíjas nagyanyám és óvónő anyám nevelt. Nagyim lerobbant aztán egyetem után én voltam vele ápolásin, nem tudtam külföldre menni, se jól fizető munkahelyre. 100 ezret nem tudtak volna adni, nemhogy 1-2 millát. Az előző válság alatt örültek, hogy kifizetik a rezsit meg a kaját, életükben nem látták egyben 1 millót sem.
Világos amit mondasz,hogy szélesebb rétegnek lett elérhetetlen a lakás, de akinek mindig az volt azt ez nem hatja meg. Majd ha ráérnek sajnálják őket... Akinek ma 200e körüli a fizuja az komoly megélhetési gondokkal küzd sajnos, nem azon sír, hogy mennyibe kerül egy kégli és igen, rengeteg diplomás is van közöttük, nem csak a "prolik" a gyárból ahogy itt fogalmazni szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!