Mitől DRÁGULTAK meg ilyen nagy mértékben (30 és 50 millió forintoknak megfelelő hrivnyákra!) kárpátaljai átlagos 180-250 nm alapterületű családi házak? Kiváltképp most, hogy az eddigi állítólagos nyomor mellé még pluszban háború is dúl az országban.
Nem nagyvárosokról van szó az apróhirdetésekben - hanem kisebb városokról, településekről, mint például: Beregszász, Huszt, Nagyszőlős.
Átszámítva 30, 40, akár 50 millió forintokra jönnek ki ezek a házak!
Nem elírás! Ahol dollárban adják meg az árakat, azok is hasonló módon elképesztően drágák - kiváltképp az ottani átlagos és átlag alatti fizetésekhez képest. Hazánkhoz (és a két ország fizetéseihez) viszonyítva, drágább egy-egy ingatlan ott, mint nálunk, hiszen ott legfeljebb 50-70 eFt-nyi hrivnyákat keresnek legtöbben, mégis 40-50 milliónak megfelelő összeg egy ház ára, míg itt hiába 60-70 millió ugyanez, még ha nem is tehetősek közülünk sokan, de nem is ötvenezerből él a többség. És akkor az állítólagos nyomor mellé most ott a háború is.
Rossz oldalakat nézek? (Pedig többet végigböngésztem már.) Vannak ott a fenti alapterülettel rendelkező, helyiek számára megfizethetőbb családi házak is a kisvárosokban?
"Rossz oldalakat nézek?"
Melyik oldalakat nézed?
4: Ja, hogy UKRAJNA nyugati része? Úgy értettem, Magyarország keleti része.:))
És azt hittem, elhagyják Ukrajnát, akik már menekülnek.
Ezek szerint nem.
Különben Magyarországon 250 nm-es ház 5 generációs ház lenne, hogyhogy Ukrajnában az az átlag?
30-50 nm-en is laknak nálunk 4-6-an esetenként lakásban, ház esetén 90 nm fölé nem terveznek 4 fős család esetén, mi ez a luxus Ukrajnában?
#5 nem minden menekült hagyja el az országot. Ha figyelés a híreket, folyamatosan jelzik, hogy az ország nyugati fele pupon van.
Nem friss cikk, de pl:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!