Már láttok ingatlanár esést? Egyre több forumon mondják, de még mindig 100 MFt egy 100 m2-es ház. Bp-re gondolok, nem Borsodra..
Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 15:51
31/38 anonim válasza:
16.
Tok konnyen meg lehetne oldani ezt az egesz ingatlan valsagot, ha X. szamu ingatlan utan kemenyen adot kene fizetni.
18. A kérdező kommentje:
16-os ez szerintem is megoldás lenne, de mivel az ország aktuális vezetői az elmúlt években úgy vették az új lakásokat mint más a cukrot, így biztosan nem fogják saját magukat megadóztatni. 4-5 kiadó lakással már bármi történne sem kell dolgozniuk...
28. A kérdező kommentje:
Nekem több lakásom is van kiadva ...
Kérdező!
Fentebb még szidtad azokat akiknek több lakásuk is van, most meg azt hazudod, hogy neked is vannak kiadó lakásaid.
Ha már kiírsz egy kérdést, legalább egyfélét hazudjál!!
32/38 A kérdező kommentje:
Nem szidtam azokat akiknek több lakása van. Ezt nem tudom honnan vetted. Attól még, hogy nekem is több van még nem gondolom, hogy normális, hogy ezért nem kell plussz adót fizetnem. Egyébként meg nagyon gondolkodom az eladáson, mert már nem éri meg…. Egy panel 50 MFt és ki tudom adni 150e-ért, ez nagyon gyenge haszon… És akkor még nem beszéltem arról, ha fel kell újítani, meg festeni..
2022. dec. 8. 20:11
33/38 anonim válasza:
Hát jövőre az az 50 Misi számold ki, hogy vmi infláció követő papírba mennyit hozna. Idei éves infláció 0lplusz 1,5 százalék.
35/38 anonim válasza:
Akik veszik őket, azok nagyon jól állnak.
Az lesz az utolsó, ami zuhan, de ha az zuhan…
36/38 anonim válasza:
Hát ha 400on lévő euro arfolyam mellett és 20 % fele kacsingato inflacio mellett ha stagnal egy ingatlan ara mar akkoris csökken az értéke nem? Kérdezem én. Ilyen feltetelek mellett 20 százalékos növekedés kelleneaz ertek tartashoz nem?
37/38 anonim válasza:
Szerintem az inflációt téves belekalkulálni. Tény, hogy csökken miatta az ingatlan értéke, de minden más, illetve máshol tartott összeg értéke is (ha csak nem TÉNYLEGES infláció követő befektetésekben van) csökken, így nem mérvadó.
38/38 anonim válasza:
Hát aki euroban tartotta a megtakarítást annak legalább az árfolyamon van nyeresege legalább, aki allampapirban annak jövőre elég jó százalékot ad ki a matek, bár így utólag könnyen okos az ember, de euro alapú inflacio követő allampapirt kellett volna sztem vennem, vagy hat kitudja.. nehéz ugy ez most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!