Vásárolnátok lakást 50 km-re a munkahelyetektől, ha ott fele annyiba kerülnének az ingatlanok?
Ezt leginkább saját magad tudod eldönteni. Vesd össze a jót a kevésbé jóval, mérlegelj és dönts. Mi kibicek vagyunk és a kibicnek semmi sem drága.
Abból, amit leírtál azt veszem ki, hogy megérné megvenni és tőlünk a megerősítést várod.
Ha netán később valaki más lenne a főnököd vagy más munkahelyre mennél, változhatnak a körülmények jobbra, de balra is.
Nem csak vennék, hanem vettem is! Életem legjobb döntése volt.
Vonattal 45 perc alatt vagyok a város szívében, ez kevesebb idő, mint ott lakóként az utazás volt a városban.
A vonaton olvasok, alszom, beszélgetek, zenét hallgatok, telózom, vécére megyek, eszem, …gyakorlatilag van napi 1,5 órám mindenből kikapcsolódni.
És mindemellett van egy szuper házam, amit imádok!
Ja és a bérletemet a cég fizeti!
(7-es voltam)
Én "csak" 30 km-re lakom a belvárostól és vidáman bevonatozok az elővárosi vonatokon kb. 20 perc alatt.
Vagyis se autó, se dugó, se benzinköltség...
Cserében egy jó levegőjű kertvárosi környezetben van egy csodás családi házam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!