Vásárolnátok lakást 50 km-re a munkahelyetektől, ha ott fele annyiba kerülnének az ingatlanok?
Ez csak nálunk, ebben a pici országban áthidalhatatlan távolság!
Mindenütt a világon 200 km-eket is fütyörészve autóznak munkahely miatt.
Pestről a budai munkahelyemre csúcsidőben másfél órát araszolgattam és ugyanennyit vissza, de azon senki nem jajbékolt, mert az ugye Budapest, ahol még a szar is rózsaillatú!
Most én vagyok a lenézett vidéki, aki feleannyi idő alatt van bent, mint a többiek!😀
Akkor költözz oda,
ha minden megvan ugyanúgy mint Pesten.
Ne az itt válaszolóktól tedd függővé, hogy hogyan döntesz.
Amúgy én is vagy 20 éve költöztem el egy bel-budai garzonból, aminek az árából dél-Pesten egy családi házat tudtam venni.
Nem is bántam meg!
Mókás, ahogy sokan az ingázást említik mint negatívumot, holott hacsak nem az utcája sarkán van valaki munkahelye, simán eltölt napi 1-1,5 órát (oda-vissza)utazgatással - ha nem többet - városon belül is.
Amellett, ha valaki nem született milliomosnak, akkor 5-10 évig, lehetőleg 2 állásban napi 10-12 óra munkával a nyelvén tapos, hogy meglegyen egy városi panel önereje, miközben az ingázó fél áron vesz szuper ingatlant, …gyakorlatilag szinte ugyanannyi utazási idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!