Mennyi idő után "kanászodtok el" az új munkahelyeteken?
Figyelt kérdés
Amikor azt érzitek, hogy már kényelmesen megvagytok és kicsit lazábbra foghatjátok. Pl. én az elején még ugye nagyon komolyan vettem, túlságosan meg akartam felelni, aztán idővel kicsit lejjebb engedtem, de ez nem ment a munka rovására.
Pl. régebben szinte vécére is alig mertem elmenni nehogy kinézzenek, ma már azon röhögtünk egy barátnőmmel (aki kolléganőm is egyben a cégnél), hogy mennyi időt kakkantunk el munkahelyen úgy hogy fizetik. :)) (26/n)
2022. szept. 16. 18:11
1/11 anonim válasza:
Kb. 3 és fél hónap után úgy vettem észre.
3/11 anonim válasza:
Próbaidő lejárta utáni első nap. Onnantól elkezdek visszaszólogatni a kötözködős-főnökösködős kollégáknak is.
5/11 anonim válasza:
Tudja a fene pontosan. Fél - egy év.
6/11 anonim válasza:
Én eleve úgy kezdek már, nehogy túl sokat várjanak el :D
7/11 anonim válasza:
Akik Nem hasznos-at nyomtak a 3-asomra, indokolják már meg! Cakumpakk a kérdésre válaszolok.
8/11 anonim válasza:
6 év után se sikerült. Ezért se rekedtem meg az első szinten, ezért is volt 4x előléptetésem és ezért is kapok 4x annyit mint a többiek.
9/11 anonim válasza:
Na jó! Itt trollkodásból folyik a lepontozás, ez nem vitás.
10/11 anonim válasza:
Én semennyi idő után se, többiek meg amint mrgkapták a határozatlan idejű munkaszerződést... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!