Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Érdemes hitelre lakást venni...

Érdemes hitelre lakást venni 50-60% önerővel, hogy aztán kiadjam és a bérleti díjból törlesszem a hitelt (vagyis a nagy részét)?

Figyelt kérdés
Légyszíves érvet is írjatok… köszi!

2022. okt. 11. 15:40
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
91%

Tekintve a falusi postákon ücsörgő és unalmukban sorsjegyet kapargató alkalmazottakat, nem csodálkozom.

Kb. egy ember el tudná látni a falusi postai teendőket félállásban, dehát egy postahivatalt vezetni kell, a kézbesítőnek meg nincs ehhez képzettsége, ő csak kiviszi a levelet, meg a nyugdíjat. Ez mindjárt két ember, akikért fűteni meg világítani kell egy családi ház méretű épületet, nem is beszélve a havi fizetésükről.

2022. okt. 31. 17:57
 32/47 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező, sokan élnek lakáskiadásból, tehát a válasz igen, ha találsz olyan bérlőt, akinek folyamatos, stabil fix állása van, akkor igen. Dehát kereseti igazolást, meg munkaszerződést nem kérhetsz senkitől. Közjegyző előtti szerződést viszont igen, hogy ha nem fizet, akkor ki tudd rakni a lakásból.

Nem biztos, hogy az a fizetőképes vevő, akinek a kezében egy köteg húszezres van, mert lehet, hogy éppen egy díler, aki csak depónak keres egy lakást.

2022. okt. 31. 18:00
 33/47 anonim ***** válasza:

31.

Nem nagyon értetted meg a lényeget!

2022. okt. 31. 18:01
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

31.

Az okfejtésednél maradva, pl. Szegeden is 12 db. FORGALMAS postát zárnak be.

Meg egy csomót pl. Bp.-en is és más nagyvárosokban is.

2022. okt. 31. 18:03
 35/47 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem te nem érted a lényeget. A posta bezárásának nem sok köze van az ott váltott államkötvényhez és annak a kifizetéséhez. Ha államcsődre akarsz célozni, akkor ne célozz, hanem írd le.

Én is vettem 25 éve egy azóta rég bezárt OTP fiókban autónyeremény-betétkönyvet, ami azóta is él, annak ellenére, hogy az a pici fiók bezárt.

2022. okt. 31. 18:04
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Allampapirt én speciel az Otp-nel vettem,de lehet az államkincstarnal is, pár posta bezárása hogy jön ide ?
2022. okt. 31. 18:55
 37/47 anonim ***** válasza:
Sehogy. Tőlem bezárhatják az összeset, online is be tudom fizetni a számlákat.
2022. okt. 31. 19:28
 38/47 anonim ***** válasza:
0%
Érdemesebb lenne a meglévő önerődet befektetni és fialtatni, hogy jövőre hitel felvétele nélkül vehess inkább lakást.
2022. nov. 7. 13:54
 39/47 anonim ***** válasza:

#38.

Ezen jót nevettem.

Óriási kockázat nélkül 100%-os hozam nem lehetséges…

2022. nov. 7. 14:33
 40/47 anonim ***** válasza:
(1 év alatt)
2022. nov. 7. 14:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!