Mai fiatalok miből vesztek ingatlant? Egy normalis ház min. 50 M.
32: Hány fős, egy fürdőszobás ház kell? Egyedül vagy? Mennyi cuccod van? Egy főnek lehet elég 30 nm is, 80 nm-nél nagyobb meg pazarlás.
Az ár meg a helyszín és méret függvénye, no meg az állapoté.
29: KÍNÁLNAK. De nem veszik meg. Már hónapok óta úgy túl vannak árazva, hogy nem veszik meg.
Aki el akar adni, az ez alatt 30%-kal hirdet, és az még el is kel. De az se hamar. Megvan az az ár is, amiért 1 nap alatt is el lehet adni, de az kb. 45%-kal kevesebb annál, mint amit írsz.
1. hirdetés 30M - A ház 1/3 tulajdoni jogát lehet felvásárolni.
(pedig tényleg jó ház)
Az volt a kérdés, hogy a mai fiatalok hogy vesznek házat. Közbe kifejtetted, hogy nem fiatal vagy, hanem családos ember. Nyilván más így a leányzó fekvése.
Mi úgy veszünk fiatalon, hogy még eztán jön a családalapítás, tehát igénybe vettük a támogatásokat, 20 millió hitelt vettünk fel, 100ezer a törlesztő havonta, a kettőnk fizetése 600ezer, így bőven belefér.
34. én a többi hirdetéshez képest 10%-kal olcsóbban adtam el 2 nap alatt a lakásomat. nem budapesten, megyeszékhelyen.
30-45%-kal olcsóbban hirdetni a többinél? álmaidban 😂
Hogy vesznek a fiatalok ingatlant? Leginkább sehogy.
Mármint ha nem veszik fel a CSOK-ot és nem gyártanak 3 kölyköt.
Két átlag feletti fizetésből még CSOK nélkül is meg lehet oldani, de egyedül esélytelen.
#2: Hát, Mucsajröcsögén nem kerül 50 millióba egy ház, de az emberek többsége városban szeret élni.
Még egy sima megyeszékhelyen sem kapsz már 50 millió alatt normális házat, Budapesten meg pláne nem.
#27: Ketten 800 ezer az minden, csak nem ügyes. Tény, hogy sokan nem keresnek ennyit, de két normális diplomás fizetés simán van ennyi.
Én azt nem értem, hogy lehet 2 gyereket bevállalni ettől kevesebb jövedelemre. Mi a feleségemmel ketten 900-at keresünk, nincs gyerek, de egynél többet nem is vállalnánk, mert ahhoz nem lenne elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!