Mai fiatalok miből vesztek ingatlant? Egy normalis ház min. 50 M.
Akkor a te mércéddel nem normális házat vesznek.
Én most 10 M alattiakat nézek, csak cirkósat, min. jó állapotút, min. 3 szobásat, csak dunántúli városban.
Van jó kis kínálat, nem panaszkodom.
18: Egy ismerősömnek keresek, minden nap találok 5-20 új hirdetést 100 000 alatt.
Van olyan ismerősöm, aki nem talált 5000 alatt pólót már 20 éve sem, attól én még 590-ért vásároltam be a nyáron pólóból.
Van ilyen.
Egyedi figyelemskálánk van.
Egyik haverom mar kb 10 eve egyutt van a felesegevel de csak kb 2-3 eve hazasok. Ok a szuloknel laktak, alberletet nem kellett fizetni, minden fizetesuket felre tudtak tenni mert egy auton kivul semmijuk nem volt. Gondolhatod hogy azert par milliot ossze tudtak szedni ketten a kozel 10 ev alatt.
Most meg kb 1 eve epitettek csok-kal, babavaroval es a hazon sok mindent sajat maguk csinaltak meg hogy penzt sporoljanak.
Egy masik haverom szinten csok-ot vett fel. Vettek a felesegevel egy felujitando hazat es most azt csinalgatjak. Alberletet nem kellett fizetniuk mert szuloknel laktak.
Az osszes tobbi fiatal ismerosom aki hazat vett, mind CSOK, BABAVARO tamogatasokat vettek fel.
Egy valakirol hallottam hogy 50 millioert vett hazat, a tobbiek max fele ennyit koltottek hazra.
Manapsag mar a kadarkocka is 20 millio, amit fel is kell ujitani, de ha megvan a haz akkor a felujitas mehet aprankent. Egyik haverom pl megcsinalta maguknak az egyik haloszobat, igy ott alszanak mert futes jelenleg nem kell es a szulokhoz mennek at kajalni akik 1 utcaval arrebb laknak. A haz tobbi reszet meg csinaljak ahogy tudjak. Sokat dolgoznak sajat maguk is a hazon meg a szulok is segitenek munkaval.
En szemely szerint kulfoldon vettem hazat, itt nem kell 20% onero hanem csak par szazalek es vettunk fel hitelt 30 evre. Viszont elotorlesztek rendszeresen, igy szamitasaim szerint fele ennyi ido alatt kifizetem a hitelunket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!