Fiatalok 18-35 év(átlag fiatalokra gondolok) ti mikor vetettek először saját házat/lakást?
Tehát a 18 évesek mikor vettek először lakást??
Aha...
29 evesen.
30 evre vettunk fel hitelt es a haz kulfoldon van. Kis haz es a varos az alacsony jovedelmueknek epitette, pluszban kaptunk hozza tamogatast de kozel sem annyit mint amennyit a magyar allam ad a Csokosoknak.
Magyarorszagon sok 25-30 koruli ismerosom epit, vesz hazat hitellel, allami tamogatassal es egyikuk sem gazdag, csak van egy biztos munkajuk.
34 vagyok, már épül és 35 leszek mire beköltözök.
0Ft támogatást kaptam a családomtól, sőt még hátráltattak is. Malacperselynek néznek, mivel egyedülállóként építkezek. Kb 45% önerővel épül.
24 voltam.
Önerő + bank. Anyagi támogatást nem kaptunk sem a párom sem én.
32 évesen, fél éve van meg.
Igazából ha tudtam volna, hogy ennyire elszállnak az árak, akkor már 3-4 éve megpróbáltam volna megcsípni egyet. De igazából mindig az a pici hiányzott, és kellett egy munkahelyi bónusz meg a Covid miatti megtorpanás.
Ha most kellene vennem már (megint) nem tudnék.
Mondjuk nekem nem segítettek a körülmények.
Alacsony jövedelemre vagyok bejelentve, nincs párom, adóstársnak sem szállt be senki, meg úgy alapvetően egy fillért nem kaptam senkitől. Mellette albérletben éltem vagy 10 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!