Fiatalok 18-35 év(átlag fiatalokra gondolok) ti mikor vetettek először saját házat/lakást?
Én azt bántam meg de nagyon, mikor befejeztem az egyetemet és elkezdtem jól keresni 2012-13 körül, akkor a spórolt pénzemből nem egy csillogó kocsit kellett volna vennem 26 évesen, hanem egy panel lakást Győrben...
Persze megfordult a fejemben, csak féltem a 15-20 éves futamidőtől. A családom devizahitele miatti nélkülözések elég rossz példa volt számomra.
Így 35 évesen kezdek bele az építkezésbe egyedül állóként. A panelen nyertem volna min 10 milliót.
A 22. választ átérzem: mikor a beosztottjaim felét sem keresik mint én, de nekik mégis jóval nagyobb házuk lett, csak azért mert 3-5 évvel megelőztek. Mindezt úgy, hogy nekem min a duplája a költségvetésem. És csak azért nem építkeztem korábban mert én nagyobb házat akartam, kevesebb hitelből.... VICCES, de jól pofára estem!
Komolyan mondom, ha nem keresnék jóval átlag felett, nem tudnám kompenzálni az áremelkedést. Eredetileg még dupla garázs is volt a terveken, de az volt az első amit elengedtem, majd átgondolva még zsugorodott kb 30m2-t... :(
Úgy tűnik ingatlan téren csak rossz döntéseket tudok hozni :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!