Légyszíves segítene nekem valaki,mire kell figyelni lakás vásárlásnál, meg ilyenek?
Ugy adódott,hogy el kell költözöm itthonról, de nem szeretnék sokáig albérletbe tengődni,mert számomra pénzkidobás.
Régóta gondolkoztam amúgy, hogy vennék egy lakást. Gyujtögettem pénzt önerőnek, de olyan hirtelen jött, hogy egy lakás árához képest az semmi.
Nincs kitől megkérdeznem a tapasztalatokat, meg,hogy mire kell figyelni. Mi számit jó árnak /nm2, mi az ami túlárazott. Hogy működik ez az egész lakáshitel téma, és úgy minden más.
Azt tudom, hogy két háloszobás lakást szeretnék, lehetőleg ujépítésűt, normális környéken. Ahogy néztem ezek általaban olyan 55-65nm2 között vannak. De tényleg nem tudom bele-e merjek vágni.
Bocsánat, ha nagyon hülye vagyok, sose kellett ezzel foglalkoznom. Köszönöm a segitségeet! :)
Igen, te nagyeszű?? És a közműveket hogy oldodmeg ??? Barom!
Napelem, fúrt kút. 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!