30 évesen gáz ha elkezdek fizetni egy lakást?
Figyelt kérdés
Van egy saját lakásom, de válás lett, 2 gyerekem van, inkább azt akartam, hogy a volt feleségem a gyerekekkel a lakásban maradjanak, így ő is jobban jár mint ha bérelne lakást, a gyerektartás lenne kB 100e Ft, azért cserébe bérli tőlem, de fizetem a nagyobbik gyerek tel számláját is meg nálam is sokat vannak a gyerekek, mindig visznek el plusz kaját is, vettem egy másik kis lakást azon van még 16 m Ft hitelem, de az alap törlesztőn felül nagyobbakat fizetek be, sokat túlórázok, múlt és előtte lévő hónapban 2-200e ftot tudtam befizetni, most ha jól sikerül 400e Ft tudok megint bele fizetni stb...2022. jún. 15. 14:12
31/39 anonim válasza:
#29 persze, tolonganak az apukák, akik szeretnének egyedül gyereket nevelni! lol
Na, feladom ezt a kérdést, látszik hogy itt senki nem valódi egyedülálló szülő. Én nem vagyok sem apa, sem anya, én más gyerekét nevelem, mert az anyja beteg lett, az apjának meg nem kellett, így kicsit reálisabban érzem a dolgokat.
32/39 anonim válasza:
29: ha szerinted azt írtam abban a bejegyzésben, hogy az anyukák mennyire csórók, akkor tisztelettel megkérlek, ülj vissza 4. osztályba, mert az értő olvasás még gondokat okoz.
33/39 anonim válasza:
31 én is más gyerekeit nevelem :D anyukának csak addig volt jó amíg héderezhetett mellettük.
35/39 anonim válasza:
A hős apuka teljes munkaidőben dolgozik és vállalja a felelősséget a gyerekeiért :)
36/39 anonim válasza:
Jaaaa, te az új nő vagy, aki éppen azt bizonyítja, hogy az ex milyen? Hát ez ilyen. :D
37/39 anonim válasza:
Én más gyerekét _egyedül_ nevelem, remélem azért ez világos volt. Így abszolút jogosan tudom elhordani bármelyik felet, miközben önköltségen nevelek egy gyereket, mert nehogymár profitáljak belőle. :) :)
Viszont normáls apuka mellett valszeg anyu sem a zárt osztályon végezte volna.
38/39 A kérdező kommentje:
Elolvastam mindent, ma meg holnap nálam van a nagyobbik mert el kezdődött a nyári szünet, ma strandra mentünk volna de náthás úgy hogy shoppingoltunk, kapott pár cuccot turkálóból de elég jó cuccokat, én nem is jártam még ott de szerintem fogok még oda menni, ő mutatta az üzletet :D meg 2 pár cipőt kinaibol, meg fagyiztunk+ bevásároltunk, a kicsit a reggel vittem bölcsibe, du majd megyek érte, lemegyek vele játszóra, a nagyobbikkal meg még estére lemegyünk rollerezni meg valami nátha gyógyszert veszek neki, holnapra remélem rendbe jön, hogy mehessünk strandra, hétvégén meló (szombat nappal, szombat éjjel maszek, vasárnap nappal), hétfőn majd jöhet velem egy melóra csak ki kell mennem felmérni terepre szeret úgyis a teherautóval menni, pár óra alatt megvan utána rá érek , legalább nem kell ügyeletbe mennie. Aztán legközelebb csak szombaton leszek ráérős de kedden is nálam aludhat ha akar csak akkor tőlem megy suliba ügyeletre.
2022. jún. 16. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!