Gyanús, ha egy cég elkezdett mindenkinek kizárólag kp-ben fizetni az eddigi utalások helyett?
annál is érdekesebb mert akinek szerződésbe is rögzítve van a bérfizetés módja (utalás) ott ezt nem is lenne jpga megtenni. de még ahol nincs is ez így benne a szerződésben ott is gyanús hogy eddig utalt most meg csak kp?
Miért nem tud utalni?
"biztos nem fogadnam el."
csakhogy egy munkahelyen nincs olyan hogy "nem fogadom el". Ha a főnök kp-ben ad bért, akkor vagy átveszed vagy bér nélkül maradsz.
Mondatod hogy utalja és ha ő nem utalja mégis mi a kékeres lóf***szt csinálsz? semmit. Átveszed kp-ban vagy bér nélkül maradsz.
5 ahogy a kerdezo irta, rogzitve van a szerzodesben a fizetes modja. ha utalasban allapodtak meg akkor a munkaltato koteles ahhoz tartania magat
"Mondatod hogy utalja és ha ő nem utalja mégis mi a kékeres lóf***szt csinálsz? semmit"
de, a szerzodesre hivatkozok. fizetes nelkul nem maradok az tuti. ha kell birosagra viszem
"akkor a munkaltato koteles ahhoz tartania magat"
És ha nem teszi akkor TE mit teszel áruld már el!! Én vagyok a főnök azt mondom hogy nem utalok itt a KP na kell vagy nem?
Nem veszed át ne vedd át , de akkor se utalom el.
Na mit csinálsz? Bíróság? És mire mész vele? Az unokád is lebabázik mire abból valami lesz-ha a cég nem megy csődbe addigra.
Ébredjünk már fel.
bérjegyzék + ügyfélkapu
minden nyomon követhető rajta, hogy be vagy e jelentve és papíron mennyi fizetést kapsz
bár lehet ez megint a kis Balázska, de hátha valaki másnak hasznos az infó
"bérjegyzék + ügyfélkapu
minden nyomon követhető rajta, hogy be vagy e jelentve és papíron mennyi fizetést kapsz"
De ez nem válasz a kérdésre. Mert lehet be vagyok jelentve lehet anynit kapok kp-ban amennyire be vagyok jelentve oké de akkor is kérdés marad miért nem utalva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!