Párommal nem rég költöztünk Magyarországra, Budapestre, s gondolkodunk azon, hogy lakást vegyünk Miskolcon. Egyikünk munkája sem köt minket Budapesthez.Szerintetek megéri Miskolcra költözni és ott venni lakást? Ha igen, milyen környéken?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 13:40
1/24 anonim válasza:
Az avason ne, a többi nem olyan rossz környék szerintem. Persze attól is függ mennyit szánnátok rá, belvárosban vagy külvárosban gondolkodtok?
2/24 anonim válasza:
Ez vagy troll kérdés, vagy még nem is hallottatok Magyarországról...? :D
4/24 anonim válasza:
Ha ti is romák vagytok, akkor megértem a Miskolcot.
De ha nem, akkor miért pont oda?!
5/24 anonim válasza:
Miskolcon laktam 20 évig, megvan a maga bája, de munka terén egyáltalán nem élhető, a normális munka (aminél marad időd élni és jól is fizet) nagyon ritka és kihalásos alapon lehet bekerülni, a gyárakba viszont mindig van felvétel, ahol kigürized a lelked és méltánytalanul honorálnak. A másfajta népcsoportró meg ne is beszéljünk... Ha házat akartok nézni, akkor Tapolca vagy Lillafüred, esetleg a vár környéke. De én nem ajánlom, pedig szeretem Miskolcot.
6/24 anonim válasza:
Ez több, mint fura. Mondjuk egyedül Lillafüred miatt mennék oda.
7/24 anonim válasza:
Ez egy nagyon random kérdés...
Miért pont Miskolc? Ha már nagyváros, akkor inkább Győr, Szeged, Debrecen. De még Pécs is előbb, mint Miskolc. Vagy azért, mert csak miskolci lakásra lenne pénz?
8/24 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg nagyon el vagyunk veszve Magyarországon. :D Fogalmunk sincs, hogy hol éri meg lakni/lakást vásrolni. Most Pesten vagyunk, de nem szívesen adnánk itt ki 60-70 millió forintot lakásra. És nem, nem vagyunk romák, csak többször jártunk már Miskolcon, és szép városnak tűnik. Miskolcon belül pedig leginkább belváros és környékében gondolkodunk.
2022. jún. 10. 16:03
9/24 A kérdező kommentje:
5-ös válaszadó, a munkán kivül van bármi más amiért nem ajánlanád? Mint mondtam, én is és a párom is dolgozhatunk bárhonnan, szóval igazából nem kéne nekünk munkát találni Miskolcon. :D
2022. jún. 10. 16:08
10/24 anonim válasza:
jaj és továbbra is ragaszkodik…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!