Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lakóparkit vagy panelt vegyek?

Lakóparkit vagy panelt vegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lakást keresek BP-n, de nem tudom hogy panelt vagy lakóparki lakást vegyek inkább.

A dilemmám a következő miatt van: eddig az vonzott a lakópark felé, hogy mivel pénzesebbek lakják, kulturáltabbak is. De egy ideje figyelem őket direkt ilyen szemmel, hát mit ne mondjak, nagyon nem szimpatikusak az ott lakók jó része. Biztos vannak rendesek is, ahogy mindenhol, de én elég jelentős újgazdag kötsögök láttam vagy maffiózót, akikkel nem szívesen laknék egy házban. Tipikusan ezek a "van pénzem, így nekem mindent szabad" mentalitású emberek, akik azt hiszik, körülöttük forog a világ és magasról tesznek az együttélés szabályaira. Pl. ilyen macinaciban bömössel más parkolóhelyén vagy kihajtónál parkológombozók fukszos alakok, akikre ha rászólsz, hogy álljon el, mert az a te helyed, akkor még ő van felháborodva, hogy "háde tesó, csak 5 percre álltam meg".

Míg panelben, mivel kisebb pénzűek laknak, az emberek "átlag" emberek, normálisabbak (persze olyan környéken kell nézni, én olyan helyen nézek), értelmesek, DE nincsenek teljesen elszállva a valóságtól és a többség nem sz*rik bele, hogy rajta kívül más is él a házban. (Igen, van ilyen környék is és ilyen panel is!)

Tapasztaltátok már ezt a mérhetetlen arroganciát lakóparkoknál?

Szerintetek melyikben vegyek lakást?

2022. jún. 9. 17:33
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
35%

Sajnos amiről a kérdező beszél az MINDENHOL jelen van.

Vegyük pestet. Itt aztán pláne. Urinegyed is tele van maffiozókkal és macisnadrágú lezüllet piásokkal.

Én a kelenföldi lakótelepen vagyok most kiakadva, elképesztő árak de olyan alkesz lepukkant feelingje van továbbra is.

Pestet KArácsony lelohasztja a béka segge alá.

Amúgy meg kérdező a kérdésed nyilván troll kérdés. Egy panel kb. 40 millió egy lakóparki ugyanakkora pedig olyan 70 millió. És most a gyakorin vársz megerősítést????

Ki hiszi ezt el már bocs.

2022. jún. 10. 11:54
 22/51 A kérdező kommentje:
Macinacis alatt nem a lezüllöttet, hanem az újgazdagot értem. Meg kell nézni pl. a valóságshow-szereplőket vagy a celebeket.
2022. jún. 10. 12:40
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
21, ezt szinten meg tudom erősíteni, én is kelenföldön lakok. Sokak által leszólt újpesten-újhegyen nincs annyi csöves/tarhálós összetéve, mint itt :/
2022. jún. 10. 12:43
 24/51 anonim ***** válasza:
100%
23-as ez azért is furcsa mert kelenföldön 50 kb. egy 2 szobás panel. Elképesztő árakat kérnek.
2022. jún. 10. 13:08
 25/51 anonim ***** válasza:
87%
Igen, brutális. Képzeld el, hogy megveszed, és olyan szomszédokat fogsz ki, mint ami nálunk van. Bűz, bogarak, igénytelenség. És egy életre eladósítod magadat, hogy budán lakj, mint az urak.
2022. jún. 10. 13:14
 26/51 A kérdező kommentje:
Kelenföld elég nagy, melyik része?
2022. jún. 10. 13:29
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél lakóparki panelt. Amúgy meg inkább panelt.
2022. jún. 10. 13:39
 28/51 A kérdező kommentje:

Lakóparki panel nincs. Az lakótelep amire gondolhatsz.

Bár minőségben úgy néz ki, a lakópark az új lakótelep.

2022. jún. 10. 13:53
 29/51 A kérdező kommentje:
29 - 60-ig van keretem, de nekem nem presztízs kérdés, ha drágábbat veszek. Én élhetőt szeretnék, amiben majd jól érzem magamat a lakóközösségben. És külső szemlélőként ezeket tapasztaltam a drágábbakkal kapcsolatban, nem vagyok róla meggyőződve, hogy megérik az árukat.
2022. jún. 10. 14:45
 30/51 anonim ***** válasza:
28%
29-től 60-ig van kereted? Ez valami vicc? hahaha
2022. jún. 10. 17:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!