Ingatlanvásárlás. Szerintetek ez mennyire rossz vétel?
nekem túl zsúfoltnak tűnik. gondolom a kert is picike.
az is szempont lehet, hogy milyen az infrastruktúra, milyen távolságra lehet munkát találni.
persze látni kellene a környéket, és akkor lehet, hogy meggyőzhető lennék.:)
Attól függ, hol. Magyarországon nagyvárosban 82 nm az hatalmas, többgenerációs, és már nem divat az együttélés több generációnak. A 25-45 nm-es 1-3 fős lakások a kelendők.
Hogy 15 vagy 30 év múlva mi lesz kelendő, nem tudni.
De fenntartani is sok 82 nm-t. Hányan mennétek bele?
82 nm hol hatalmas vagy többgenerációs? 1-2 gyerekkel kényelmes.
Jónak hangzik, de a lényeg az, hogy hol van. Minden más csak utána jön. Felújítani lehet, de átrakni máshová nem.
8: Az egy dolog, hogy ideális, nekem is ideális egy tengerparti luxusvilla. De a kérdés, hogy van fizetőképes KP-s kereslet 50-90 milliós lakásra kétgyerekes családoktól?
A leggazdagabb 0,5%-ban bizonyára igen.
Én azonban ugyanebből a pénzből 3 kisebb ingatlant vennék, össze nem lehet hasonlítani a keresletet a kettőre.
3 kisebb ingatlannal, ugyan mit kezdene a kérdezo? Az egyikben laknak a szülők, a másikban a 3 éves, a harmadikban az 5,5 éves? A leírás alapján a kérdező magának (és a méret alapján a családjának) szeretné a lakást, és az érdekli, hogy késobb, amikor már nincs rá szükség, akkor könnyen eladhatja-e
Kiadásra, befektetésre egyértelműen 1 hálós lakást kell venni. De saját célra nem feltétlenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!