Szerintetek rossz vetel volt ez a kocsi?
vettem egy autot 4 honapja 340e forintert 180e km volt benne
peugeot 206 1.1 benzines 2005 evjarat
azota kellett rakoltenem ennyit:
olajcsere 5e
teligumik 40e
vezerlescsere 60e
lampak 4e
kipufogodob 15e
es most fektarcsa 40e
szerintetek rossz vetel volt?
Nem volt rossz vétel.
Ezek kopó alkatrészek.
en is vettem egyet olcson 360ezerert, azota kiderult hogy jo kopott volt benne minden, cserelnem kellett:
- valami golyos csapagyakat + lenges csillapitot (80 ezer)
- 100 km utan lerobbantam vele legtomegmero csere (60 ezer)
- elszakadt az ekszij plusz megrepedt a gyertyat tartot ok 60 ezer
hat k...va anyaztam egyet annak a "tanult" faszitol akitol vettem, pedig tanar. nem is ertem hogy lehet tanar letere ilyen hogy ramsozta a sz..rjat.
na de azota miota igy rendbetettem nincs vele gond.
ugy vagyok vele hogy elso autonak oke, meg leckenek is jo volt.
Ha az olajcsere 5ezer volt, akkor csak olaj lett cserélve? Ilyenkor illik cserélni az olajszűrőt és a levegőszűrőt is.
Amúgy az általad felsoroltak teljesen általános dolgok.
Itt csak a lámpa és a kipufogó nem számít kopó alkatrésznek.
A tárcsa is kopó csak nem kell túl gyakran cserélni, ahogy a vezérlést és a gumikat sem.
Gyertyákat cseréltess benne, ez is fontos. Ezenkívül légszűrő és pollen sem ártana
Azzal előre számolhattál, hogy olaj, vezérléscsere mindenképpen kell használtuató vásárlásnál.
A többit pedig láthattad mielőtt megnézted, számolhattál vele. Max a kipufogó szakadhat le meglepetésszerűen, de ha annyira rohad, hogy várható a lyukadás, az is látható előre. Szóval ha ezekkel kakluláltál és ennek ellenére ez az autó kellett, akkor neked jó vétel volt. Én személy szerint nem vettem volna meg
Semmi lényeges...
Erről szól a használt autó vétel.
Én eddig cseréltem vezérlést, fékbetéteket, lengőkart, most jön majd a kuplung csere.
A vezérléscsere munkadíjjal 60?
Mert nekem az A4-en volt 60 az alkatrész, vizpumpával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!