Milyen autót vennétek a helyemben?
Leginkább nagy méretű szedán kivitelű érdekelne minél nagyobb köbcentis benzines motorral 500-700 ezerért...
Ezzel a párosítással huszonéves, széthajtott autókat kapsz.
Az 500-700ezres vételárba tizenéves autókból a kicsi, vagy fapados alsó középkategóriás autó fér bele.
Mit jelent neked a nagy köbcentis, és miért kell neked olyan?
Azért egy jó közép kategóriás autónak nem esik le ok nélkül az ára tizenévesen 500ezerre.
Üdv !
Nekem egy 99es kétezres benzines Nissan Primeram van. 3.5 éve vettem 650 ezerért. Én kb havi 2500-3500 kilométeres etapokat teszek meg vele 90%ban autópályán. A ferdehátú kivitelű 505 literes csomagtérrel. Autópályán a fogyasztása nyáron klímával 140-150es tempónál 7,7-8,3 közt mozog , nekem a legmagasabb fogyasztás 8,8 volt ( télen fűtve a városban). Nálam csak 90ezer km óta van. A kipufogót kellett cserélni rajta , mert lyukas volt , ezenfelül semmit. Szerintem ez a kétliteres 131 lovas motor remek ebbe az autóba, szerintem kellően dinamikus ,az ülés nagyon kényelmes , 500 kilométeres út után is frissen tudok kiszállni. Egyetlen nagy ellensége van az pedig a rozsda , a küszöböket én is cseréltem rajta , de más nem volt. Ár-érték arányban verhetetlen szerintem. Én még anno a Nissan Maximaban gondolkodtam a 2.0 v6 140 le vagy a 3.0 v6 200le ben. De a primera a sor4 benzinnel olcsóbb volt és kevesebbet fogyasztott. Remélem tudtam segíteni valamit , sok sikert a döntéshez !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!