Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek a...

Milyen autót vennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok,sose volt még kocsim,mert féltem,hogy fix kereset nélkül nem tudom majd fenttartani,most már viszont kellene egy autó,leginkább nagy méretű szedán kivitelű érdekelne minél nagyobb köbcentis benzines motorral,a kocsira (tehát magára a vételárra)500-700 ezer forintig akarok költeni,van több pénzem is,de az kell az átírásra meg gondolom egy használt kocsin vannak kötelező dolgok is amiket ki kell cserélni.A válaszokat előre is köszönöm.

2017. aug. 5. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Leginkább nagy méretű szedán kivitelű érdekelne minél nagyobb köbcentis benzines motorral 500-700 ezerért...

Ezzel a párosítással huszonéves, széthajtott autókat kapsz.

Az 500-700ezres vételárba tizenéves autókból a kicsi, vagy fapados alsó középkategóriás autó fér bele.

Mit jelent neked a nagy köbcentis, és miért kell neked olyan?

Azért egy jó közép kategóriás autónak nem esik le ok nélkül az ára tizenévesen 500ezerre.

2017. aug. 5. 11:52
 2/4 A kérdező kommentje:
szinte csak autópályán használnám és nem túl sokat(évi 5-7 ezer km)ezért kell nagy köbcentis benzines.
2017. aug. 5. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:
A pályán miért kell nagy köbcentis benzines? A nejem 1.8-as Focusa vígan bírja 800 km-en át a 130-150-es tempót.
2017. aug. 6. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Üdv !

Nekem egy 99es kétezres benzines Nissan Primeram van. 3.5 éve vettem 650 ezerért. Én kb havi 2500-3500 kilométeres etapokat teszek meg vele 90%ban autópályán. A ferdehátú kivitelű 505 literes csomagtérrel. Autópályán a fogyasztása nyáron klímával 140-150es tempónál 7,7-8,3 közt mozog , nekem a legmagasabb fogyasztás 8,8 volt ( télen fűtve a városban). Nálam csak 90ezer km óta van. A kipufogót kellett cserélni rajta , mert lyukas volt , ezenfelül semmit. Szerintem ez a kétliteres 131 lovas motor remek ebbe az autóba, szerintem kellően dinamikus ,az ülés nagyon kényelmes , 500 kilométeres út után is frissen tudok kiszállni. Egyetlen nagy ellensége van az pedig a rozsda , a küszöböket én is cseréltem rajta , de más nem volt. Ár-érték arányban verhetetlen szerintem. Én még anno a Nissan Maximaban gondolkodtam a 2.0 v6 140 le vagy a 3.0 v6 200le ben. De a primera a sor4 benzinnel olcsóbb volt és kevesebbet fogyasztott. Remélem tudtam segíteni valamit , sok sikert a döntéshez !!!

2017. aug. 15. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!