Milyen megbízható autót vennétek 5-600000ft környékén?
Figyelt kérdés
Többen a vw golf,polo-kat ajánlották benzines motorral ennyi pénzből. Véleményeket várok.2017. júl. 21. 08:05
1/4 anonim válasza:
Igazabol van par de ennyi penzert csakis benzineset vennek.
Golf III-IV, polo, passat, vento, bora
Seat ibiza, toledo, cordoba
Skoda fabia
Audibol talan a4-est lehet jot kifogni de ez nem biztos
Opel astra, vectra, corsa
Ford focus, fiesta, talan mondeo is
Toyota corolla, yaris
Mazda 323, 323f
Peugeot 306/7, 206
Citroen xsara
Renault clio, megane
Honda civic, accord
Ennyi jut most eszembe, de biztos valamit kihagytam.
2/4 anonim válasza:
Hahu-n 5-600e Ft, 1.1-1.7 benzines, klímás, forgalmis találati listából a következőket választanám:
- fullos Suzuki Swift városba vagy Nissan Micra, ha kicsivel "prémiumosabb" kell
- Ford Focus, VW Golf 4 vagy Opel Astra, ha több lenne az országutas/autópályás használat.
Ezek mind 10+ éves kocsik.
3/4 anonim válasza:
Ennyiért megbízhatót nehéz találni, kellesz rá költeni úgyis a korukból adódóan. Helyedben én a G Astrakat nézegetném vagy ha inkább városi menet lenne akkor fullos Swift is elég, ahogy előttem is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!