Alufelninél ez gáz?
Kinéztem egy felni garnitúrát, de mind a 4 felni kívül-belül tele van így súlyokkal. Ez nem igazán esztétikus, más felniknél nem láttam. Béna megoldás? Vagy vacak a felni?
Ilyen ragasztott súlyokkal centrírozzák az alufelniket. Teljesen szokásos módszer.
Miután fölgumiztatod a gumisnak illene leszednie az egészet és úgy elkezdeni a centrírt, minthogy a meglévőre aggasson továbbiakat.
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz.
Érdemes megvenni akkor a garnitúrát? Akkor ez végülis nem a felni, hanem a gumi hibája? Egy 1 szezont futott gumit raknék rá, akkor lehet hogy nem is kellene rá súly? Vagy ha mégis, akkor kevesebb?
Azért tettem fel a kérdést, mert más hírdetésbe egyetlen felnin se láttam hasonló súlyoka. Vagy azokról esztétikai okokból le lett szedve?
A szalonból vásárolt új autóm alufelnijén is vannak ilyen súlyok.
Cetrírozó súly a vadi új felnikre, vadi új gumikkal szerelve is 99%-ban kell. Hiszen ha elméletben minden geometrialiag tökéletes, legalább a szelepet akkor is ki kell egyensúlyozni.
A ragsztó fekete maradékát én műanyag eszközzel óvatosan le szoktam kapargatni. Ami nem jön le, azt pedig acetonos ronggyal leoldom. Tökéletesen maradéktalanul lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!