Egy kitűnő állapotú, újonnan gépesített, bútorozott lakóparki, nagyon jó helyen található lakást megéri kiadni viszonylag alacsony áron (mert többért nem veszik ki)?
Figyelt kérdés
2021. júl. 21. 19:04
1/10 anonim válasza:
Ha tényleg olyan lenne, amit írsz, akkor kivennék a piaci áron. Persze kérdés, hogy mit értesz "viszonylag alacsony" árnak.
2/10 A kérdező kommentje:
Tényleg olyan..!
120-130e 30nm
2021. júl. 21. 19:12
3/10 anonim válasza:
30 négyzetméter csak a szobám Budapest 11. kerületben és összesen fizetek ennyit. Hol van ez a remek lakás?
4/10 anonim válasza:
Nézd meg, hogy azon a környéken a hasonló méretű lakásokat mennyiért adják ki.
5/10 A kérdező kommentje:
Marina Part - Duna part
2021. júl. 21. 19:16
6/10 anonim válasza:
Hát én 50nm-es hasonló adottságút bérelek a 12. kerületben 110ért... én a tiédért a 120at sokallom.
7/10 anonim válasza:
A környéken elmennek ennyiért a hasonló paraméterű lakások, szóval valószínűleg túl sokat nem kell csökkentened az áron. Lehet, hogy szeptemberig várnod kell, akkor fellendül a piac. #1 és #3 voltam.
8/10 anonim válasza:
Nézz utána az interneten, hogy a környékeden mennyiért kínálják kiadni mások. Hasonlítsd össze az elvárásaiddal és máris tudsz dönteni.
9/10 anonim válasza:
30 négyzetméter 130 ezer az neked alacsony ár???? Tudom, a gyakorin mindenki milliomos programozó/fodrász/burkoló, de akkor is...
10/10 anonim válasza:
Most jöttek ki a felvételi ponthatárok, egyetemisták rohama várható az albérletekért. Várd ki az augusztust, hirdesd, annyiért, amennyiért szeretnéd, és néz meh, hogy van-e rá érdeklődő 3 hét alatt. Ha kevéd vagy nincs, akkor eldöntheted: megéri-e neked 130ezerért havonta kiadni, vagy nem hiányzik a konyhádra a havi 130 és inkább kivársz. Te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!