Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Bele mernétek vágni egy 30...

Bele mernétek vágni egy 30 milliós hitelbe,lakásváltás miatt?

Figyelt kérdés

Győrben van egy kis lakásom

35 m2 (1,5 szobás) tégla lakás

Van egy nappalija 16 m2

És külön egy félszoba(csőszoba) 7-8 m2 amibe lényegében egy nagy francia ágy fér csak bele.

A többi

konyha,spejz,fürdő wc

Erkély sincs a lakáson.

Még fiatal vagyok 32 F

és hiába élek egyedül,kezdem kicsinek érezni a lakást.

Szóval itt Győrben már ahogy nézegetem 1 millió Ft felett van a lakások m2 ára .

Szeretnék nagyobbra váltani nappali+2 hálószobás erkélyes lakásra

Ki is néztem egy újépítésű lakást 64 millió forint volt szerkezetkészen.

Még ha el is tudnám adni a jelenlegit 34-35 millióért ami szerintem egy nagyon jó pénz lenne,még akkor is több mint 30 millió lenne szükségem,nem beszélve arról,hogy még van egy 4 milliós lakáshitelem.

Ti bele mernétek vágni egy 30 milliós hitelbe?

2022. máj. 23. 17:08
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy átverés lesz az a 13 milliós lakás.
2022. máj. 27. 06:59
 32/36 anonim ***** válasza:
25%
A 13 milliós lakás ára azért ennyi, mert budapestnek a szélső kerületében van és 1 szobás lakás, +1 festés ráfér. De 15 millióig rengeteg ilyen pici lakás kapható Budapesten hasonló paraméterekkel, csak ki kell nyitni a szemünket.
2022. máj. 27. 08:28
 33/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlenül 13 millió az a lakás.
2022. máj. 27. 08:44
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Ja, csak elegünk van már a rengeteg emberből, így nekünk kb. egy álom Budapest szélső része.
2022. máj. 27. 08:48
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

"15 millióig rengeteg ilyen pici lakás kapható Budapesten"

Aki kinyitja a szemét, az látja hogy ezek a "pici lakások" marhára nem lakások, hanem mindenféle garázsból, budiból meg disznóólból kialakított lyukak. Vagy a meghalt nagyszülők vályogfalas háza aminek egyik fele süllyed másik felén meg plafonig vizes a fal és rohad a penésztől. A külső kerület meg valahol Soroksár világvége lehet, bár manapság ott sem kapsz ennyiért semmit.

2022. máj. 27. 11:55
 36/36 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nem nyitottad ki eléggé. Erre ennyit lehet mondani. Teljesen normális lakások kaphatóak ennyi pénzért, cserébe egy kicsi lakásról beszélünk az isten háta mögött ami egy kis festésre szorul.
2022. máj. 27. 14:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!