Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Befektetésre / kiadásra...

Befektetésre / kiadásra milyen paraméterekkel érdemes leginkább lakást vásárolni?

Figyelt kérdés

tegnap 01:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%

35 négyzetméterest lehetőleg 20 évesnél nem idősebb épületben.

Egy párnak gyerek nélkül két fizetésre kilehet adni

Szerintem ez az ország bármely területén kiadható

tegnap 03:18
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
A kis rezsijű, minél modernebb kislakások a legkelendőbbek befektetési célra, jó közlekedés, sok munkalehetőség legyen a környéken.
tegnap 07:03
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

1,5-2 szobásakat.

Wc fürdő legyen külön,előny ha van erkély

Szerintem befektetésnek, kiadásra panellakás tökéletes választás

tegnap 07:22
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
2 szobás panel, bármikor jó áron kiadható, alacsony a rezsi is a távfűtés miatt.
tegnap 08:12
 5/15 anonim ***** válasza:
1 vagy 1.5 szobákat.
tegnap 08:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hogy hol és kiknek szeretnéd kiadni.

Egy egyetem városban ha diákokat célzol meg 1-1 éves szerződésre, akkor több kisebb szobás de nagyobb konyhás lakás a jó amit egyszerre többen ki tudnak venni.

Ha szeretnéd hosszabb távra is kiadni akkor ahogy írták vagy kisebb, de modernebb lakást érdemes venni valami mozgalmas helyen, vagy családoknak nagyobbat, de nyugisabb helyen.

tegnap 08:44
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont az eddigi válaszolók által is leírt kisméretű lakások ára emelkedett meg a legbrutálisabban az állampapírok lejárta miatt. Már minimális a különbség egy 35 nm-es és egy 50 nm-es lakás ára közt, miközben egy 35nm-es egy élhetetlen lyuk.
tegnap 10:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért emelkedik mindig ezeknek az ára legjobban, mert ezek jól kiadhatóak és ezeket veszik a befektetők.
tegnap 11:25
 9/15 anonim ***** válasza:
57%

35 nm egyáltalán nem élhetetlen. Én 30 nm-en lakok és van nagy szekrényem, 180-as ágyam, dolgozósarkom, kanapém, tágas konyhám stb. Nincs is igényem ennél nagyobbra, mert bőven elférek ekkorában is.

tegnap 11:42
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

#9: én is 30 nm-en lakom és elég élhetetlen. Minimum 45 nm és 1,5 szoba ami jó lenne.

Nem is értem.. Hogy szerethet valaki egy cipősdobozban lakni?

A családi házunkban konkrétan a nappali-konyha volt 30 nm és nem az egész lakás...

Kérdező, minimum 2 szobás téglalakást vegyél. Panelt igényes ember már nem vesz ki. A 2025-ös igényeknek már nem felel meg.

tegnap 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!