Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Befektetésre / kiadásra...

Befektetésre / kiadásra milyen paraméterekkel érdemes leginkább lakást vásárolni?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 01:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az igények a bérlő fizetésétől függnek, nem az évszámtól :)
tegnapelőtt 13:18
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Minnèl nagyobb a lakás annál nagyobb az esélye,hogy család veszi ki és jobbik esetben csak lelakjàk rosszabb esetben nem akarnak fizetni és ott a gyerek aki miatt nehezebb kivágni őket.
tegnapelőtt 13:30
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

9-es vagyok, én háromszintes házban nőttem fel, mégis bőven elégnek érzem a 30 nm-t. Mondjuk, ha valaki gyűjtögető típus és tele van minden szirszarral a lakása + még rendetlen is, annak tényleg kicsinek tűnhet egy ekkora lakás😀Én nem vagyok ilyen.

tegnapelőtt 13:34
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

#10 Nagyon nem mindegy milyen a lakás elrendezése.

Az első lakásunk 36nm volt, a barátunk garzonja meg 28nm-es. A kettő között nem az a 8nm volt az érezhető különbség, hanem hogy nekünk volt külön szobánk, rendesen külön konyhánk és a fürdőszoba zuhanyzósra volt átépítve. Neki meg volt előszobája, kád a fürdőszobájában és a szobája egyben volt konyha, nappali meg háló is, a mosógépet meg az előszobában kellett elhelyeznie.

Mi még 1 gyerekkel is jól elvoltunk a 36nm-en, mert a külön hálószobában pont elfért a francia ágy és a gyerekágy is, a nappaliban volt helye normál étkezőasztalnak, szekrénynek és vendégágynak is használható kanapénak. Amikor költöztünk a 60nm-es 2,5 szobás lakásba az nem volt olyan javulás mint amit maga a nm különbség jelenthetett volna, mert rossz volt az elrendezése, rosszak voltak a szobák méretei, alakja, az ajtók helye, sok volt a közlekedő tér stb. stb.

tegnapelőtt 13:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkora gazdsági válság lesz itt mint a huzat. Most lakást venni amikor az állampapírok lejárta miatt ész nélkül megdrágultak a befektetési celú garzon lakások totál hülyeség. Nyár végére rájönnek, hogy nem lesz aki kifizesse a fizetésekkel egyenlő albérletárakat, aki meg tud fizetni nem egy poloskas panelt akar, aztán a kutyának se kellenek majd az összedülés határán lévő panelgarzonok, ahol a szomszéd fingját szagolhatod. A régi konvektoros gázbojleres, gáztűzhelyes téglalakasokat meg nem véletlenül nem keresik már most sem. A szazadeleji gangos bérhazak meg az összeomlás állapotaban vannak. Az orzág népessége a filipínó, kínai mrg akármilyen bevándorlók tízezrei ellenére is folyamatosan csökken. A sok kapzsi lakásokat felhalmozó újgazdag hatalmasat fog koppanni az üresen álló panellakasaikkal, de még az újépítésűekkel is ahol gizethetik a portaszolálat meg fűnyírás miatti böszme nagy közösköltséget.
tegnap 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!