Lejebb megy az építőipari anyagok ára? Lejebb megy a megélhetés, stb ára?
Én még nem emlékszem olyanra, hogy lett volna olyan dolog, ami nem műszaki cikk, és lejebb ment volna az ára.
5-6 éve ezt írogatják itt a gyakorin, akivel anno elhitették, most sírhat rendesen, hogy 3x-os áron kell már vennie..
Vasaroltubk egy lakast ezelött 3 eve. Jelenleg duplajaba kerül ugyan az a lakas.
Sogorom szeretne vasarolni egy kisebb lakast maganak, jelenleg egyedülallo anyosomekkal el. En azt tanacsoltam neki, hogy vasaroljon most mert szerintem nem lesz csökkenes a közel jövöben, en teljesen jo szandekkal mondtam, nem kotnyeleskedni akartam ö kerdezett meg engem. Aposom viszont mikor meg hallotta ram förmedt, hogy jaj most csak a bolondok vesznek barmit is, varjunk egy ket evet minden fel aron lesz. E miatt kerdezem töletek mert szegeny sogorom tanacstalan. Sajat peldankbol ki indulva, ha akkor nem fektetünk be ingatlanba most ugyan azert az összegert maximum egy studio lakast engedhetnenk meg magunknak.
A helyes irasi hibakert bocsanatot kerek, lattam van akinek szemet szurt. Nem Magyar orszagon elek, nem ott tanultam meg írni. Sajnalom tenyleg:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!