Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Lennebb fognak menni az...

Lennebb fognak menni az ingatlan arak a közel jövöben?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 28. 23:16
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
87%
Se a kozeli, se a tavoli jovoben nem.
2022. ápr. 28. 23:22
 2/50 anonim ***** válasza:
90%
Nem tartom valószínűnek én sem.
2022. ápr. 28. 23:23
 3/50 anonim ***** válasza:
91%
*Lentebb
2022. ápr. 28. 23:39
 4/50 anonim válasza:
97%
Nem, mert pénzből végtelen sokat nyomtatnak, ingatlanból meg kevés van.
2022. ápr. 29. 02:24
 5/50 anonim ***** válasza:
98%
Igen, Kijevben
2022. ápr. 29. 05:45
 6/50 anonim ***** válasza:
92%
Nem fognak, mert magas az infláció.
2022. ápr. 29. 07:43
 7/50 anonim ***** válasza:
96%
Egyre több ember akar a városok köré költözni, tehát adott egy korlátos terület, ahol egyre többen akarnak lakni….logikus, hogy a város közelben csak felfele fognak menni az árak, vidéken ugye pont emiatt meg stagnálnak.
2022. ápr. 29. 07:51
 8/50 anonim ***** válasza:
92%

Lejebb megy az építőipari anyagok ára? Lejebb megy a megélhetés, stb ára?

Én még nem emlékszem olyanra, hogy lett volna olyan dolog, ami nem műszaki cikk, és lejebb ment volna az ára.

5-6 éve ezt írogatják itt a gyakorin, akivel anno elhitették, most sírhat rendesen, hogy 3x-os áron kell már vennie..

2022. ápr. 29. 07:54
 9/50 anonim ***** válasza:
90%
Nézd vissza az elmúlt 50 évet! Mikor mentek lefelé az árak?
2022. ápr. 29. 08:49
 10/50 A kérdező kommentje:

Vasaroltubk egy lakast ezelött 3 eve. Jelenleg duplajaba kerül ugyan az a lakas.

Sogorom szeretne vasarolni egy kisebb lakast maganak, jelenleg egyedülallo anyosomekkal el. En azt tanacsoltam neki, hogy vasaroljon most mert szerintem nem lesz csökkenes a közel jövöben, en teljesen jo szandekkal mondtam, nem kotnyeleskedni akartam ö kerdezett meg engem. Aposom viszont mikor meg hallotta ram förmedt, hogy jaj most csak a bolondok vesznek barmit is, varjunk egy ket evet minden fel aron lesz. E miatt kerdezem töletek mert szegeny sogorom tanacstalan. Sajat peldankbol ki indulva, ha akkor nem fektetünk be ingatlanba most ugyan azert az összegert maximum egy studio lakast engedhetnenk meg magunknak.

A helyes irasi hibakert bocsanatot kerek, lattam van akinek szemet szurt. Nem Magyar orszagon elek, nem ott tanultam meg írni. Sajnalom tenyleg:(

2022. ápr. 29. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!