Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Borsodban hová költöznél, és...

Borsodban hová költöznél, és miért pont oda?

Figyelt kérdés

Jelenleg Miskolc lakunk párommal, lassan szeretnénk megtalálni az otthonunkat :) főleg az agglomerációban gondolkodtunk, de kibővítettük +40km körzetre.

Én alapvetően vidéki vagyok miskolctól nagyon messze lévő kicsi 600 lélekszámú faluban nőttem fel gyakorlatilag 16 éves koromig otthon laktam mai napig rendszeresen járunk haza anyuékhoz de nagyon messze van. Most mire felnőtt lettem megint húz a vidék, na meg hogy olcsóbbak a házak :D

Szóval igazából arra lennék kíváncsi hogy ti melyik településre voksoltok és miért :)

Köszönöm!

2022. ápr. 26. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nagyon tetszett Tard, Mezőkövesd és Mezonyárád. Ott "nyaraltunk" egy hónapja, nekem tetszett.
2022. ápr. 26. 22:32
 2/7 anonim válasza:
87%

Mályi, Kisgyőr, Lillafüred, Bükkszentkereszt

Ha kicsit városiasabba gondolkodnék akkor Kazincbarcika

2022. ápr. 26. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Ózdra, mert onnan könnyen eljuthatunk Nagybátomba vikkendházakot feltörni.
2022. ápr. 26. 22:52
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Maradnék Miskolcon, maximum családi házas részben gondolkodnék valamelyik külső részén, esetleg a legközvetlenebb agglomerációban.
2022. ápr. 27. 00:39
 5/7 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Mályi nekem nagyon tetszik.
2022. ápr. 27. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#2-vel értek egyet, ezek még élhető normálisabb települések, + a szomszéd, Nyékládháza, Bükkaranyos, Felsőzsolca (Alsó az már nem), Parasznya, Varbó, utóbbi kettő talán már kissé romás, de még vállalható tudtommal.
2022. ápr. 27. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

Viccet félre téve, Győrbe vagy Budapestre messze borsodtól

. Saját döntésem ez lenne.

2022. ápr. 27. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!