Mennyi ideig nézegettél Budapesten lakást mielőtt megvetted és megbántad-e hogy pont azt?
Nezd meg azt a tarsashazat hetkoznap is delutan 5-tol este 10-ig. Tobbszor is. Tudd meg a kapukodot,h bejuss.
A kornyeken is setalgass nyaron delutanokat meg esteket.
Pesti szuletesu pesten a kornyeken eloket kerdezz meg a kornyekrol.
Meg inkabb irj ki kerdest a lokaciorol.
Fél évig nézegettünk hirdetéseket, de egy lakást sem mentünk el megnézni. Aztán az első, ahova ténylegesen elmentünk, az képeken nem tetszett ugyan, de gondoltam adjunk neki egy esélyt. Azonnal bele szerettünk, megnéztük mégegyszer, majd meg is egyeztünk.
Alapvetően nem bántam meg, szeretjük a lakásunkat, de vannak dolgok, amikkel nehéz megbarátkozni. Ilyen a közlekedés (M0 környéke). Amikor vettük, pont az volt a szempont, hogy jó a közlekedése. Aztán az M0-át elkezdték felújítani és azóta sem fejezték be... :D
A másik maga a település rész. Olyan elhanyagolt senki földje, mert kicsit távolabb esik a város, amihez tartozik. Nem fejlesztik (mondjuk a várost sem :D).
Ami házon belül zavaró, az a házközponti fűtés, ami annak ellenére, hogy nem régi építésű társasház, rosszul lett összerakva, így a karbantartók állandóan lebegtetik a fejünk fölött, hogy tönkre fog menni. A háznak megtakarítása nincs, mert az első lakók 10 évig úgy voltak vele, hogy ez új... minek a megtakarítás!? Bármit csinálni kell, az zsebbe nyúlós és őszintén. Már unom. Rengeteget költöttünk közös dolgokra többnyire az előző bagázs hülyesége miatt. (50 nm-es lakások, az elmúlt 3-4 évben teljesen lecserélődött szinte a lakóközösség, ami lekopogom jobb, de rendesen szívunk anyagi értelemben az előzőek hozzáállása miatt.) Ez gáz.
És akkor végül még egy dolog van, amit kicsit bánok, az pedig a lakás elosztása. Nagyon nagyon szeretem, de vendég fogadásra tökéletesen alkalmatlan. Csak a nappaliban tud a vendég aludni, a kihúzható kanapén, de mivel amerikai konyha, minden innen nyílik. Ha nekem a hálóból ki kell mennem a mosdóba, vagy egy pohár vízért, akkor át kell sétálnom "rajta", ha korábban kelek, akkor malmozok a szobában. Ez picit zavaró, ha valaki jönne hozzánk, gyakrabban hívnánk vendéget, ha ez nem így lenne, de végülis már megbékéltünk vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!