Sajnálni fogom, ha Debrecenbe költözök? Tényleg mindenki el kíván költözni onnan? Tényleg jobb (akármit is jelentsen ez a jobb) Győrben, Székesfehérvárott, v. a (számomra) túlságosan pörgő, szmogos fővárosban? Vagy! Mi miatt kellemes mégis Debrecen?
Annyi sok és ellentmondásos megjegyzés van a várossal kapcsolatban.
Ennyire rossz lenne valóban?
Vagy vannak kellemes, igenis ajánlható oldalai Debrecennek, vagy a környékbeli kisvárosoknak?
Szia, dehogy veszem kötekvésnek :)
A táj hiányzik, Székesfehérvár nagyon, vagy Eger, a zempléni hegység... A magyar szó nem hiányzik, mert többen vagyunk kint, és vannak magyar barátaim itt is. Igazából az ízek hiányoznak. Eleinte hiányzott nagyon az otthoni közeg, mint pl a piac, a megszokott kocsmák, éttermek... De mára már megszoktam. 2018 óta nem voltam otthon, talán az idén majd hazajutok egy pár napra.
Értem. Köszönöm szépen hozzászólásodat! Számomra érdekes, hogy már (például Írországban is) ennyi sok magyar lenne. Eddig azt gondoltam, Ausztria (Voralberg, "nagy" Tirol és Bécs), Németország, illetve Britannia bővelkedik magyarokban.
Déli, "napsütésben tobzódó" államokban nincsenek véletlenül úgyszint sokan? :)
24: Nagyon részletesen leírtam már, de nagyon röviden íme:
Pécs - gyönyörű a belvárosa, gyönyörű a környezete!
Munkahely kevés, fejlődés alig, a szemlélet szörnyű.
Debrecenhez mérve kifejezetten szegény, perspektíva-nélküli.
Itt szuper munkát kaptunk, a gyerekek simán beilleszkedtek, a költözéskor megvett házunk nagyon felértékelődött. És mára már be is fogadtak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!