Aki mindössze egy lakást birtokol, az miért veri magát arra, hogy pár éve vagy évtizede vette és most a többszörösét éri?
Figyelt kérdés
Merthogy semmit nem ér vele, hiszen ha költözni akar, akkor venni is drágábban tud.
Aki hasznot akar realizálni ingatlanból, annak legalább kettő kell legyen, az egyik amelyikben lakik, a másik, amit recesszió mélyén megvesz, és áremelkedés csúcsán (ha jó érzékkel eltalálja) elad.
Akinek van tehát egyetlen lakása, pont kenheti a hajára, hogy évek alatt megtöbbszörözi az értékét.
2022. febr. 23. 22:36
41/45 A kérdező kommentje:
39 amúgy honnan gondolod, hogy nekem nincs? Aki rendelkezik ingatlannal az már nem is gondolkodhat józanul?
40: igen, ezzel egyetértek. Kb. a második vagy a 40 közül, aki felfogta a kérdés lényegét, köszi.
2022. febr. 24. 22:28
42/45 anonim válasza:
:D ugyanazt mondta, amit mi és épp, hogy neked mond ellent te észkombájn :D
Neked biztos nem saját ingatlanod, süt belőled az irigység
43/45 A kérdező kommentje:
Igaz, lebuktam, még internetem sincs.
2022. febr. 24. 23:28
44/45 mindentudó99 válasza:
Nimcs neked semmid csak irigységed. A netedet is anyád fizeti biztos
45/45 A kérdező kommentje:
Igazatok van, elnézést kérek minden lakástulajdonostól, aki el is ért az életben valamit, nem csak a gyakorira ír ki irigykedő kérdéseket.
2022. febr. 25. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!