Lehetséges valahogyan olyan átlátszó zselégolyókat csinálni házilag, amik vízben többszörösükre duzzadnak? Mint amiket a dekorboltokban és virágárusoknál lehet kapni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 19:39
1/7 anonim válasza:
Mint annyi mindent bizonyára azt is lehet házilag készíteni, de érdemes pepecselni 150 Ft-ért?
2/7 A kérdező kommentje:
Valami oka van, hogy megkérdeztem. Igen. Más méretűt és alakút szeretnék, mint amit kapni lehet. Örülnék, ha az válaszolna, aki tud válaszolni és nem kérdeznének vissza.
2013. szept. 11. 16:29
3/7 anonim válasza:
1.) Egy köszönöm is elég lett volna, nem kell beszólni!
2.) "Valami oka van, hogy megkérdeztem. Igen. Más méretűt és alakút szeretnék, mint amit kapni lehet."
Mondd csak ezt vajon a kisujjunkból kellene kiszopni, ha lusta vagy leírni?
"Örülnék, ha az válaszolna, aki tud válaszolni és nem kérdeznének vissza."
Nyugodtan visszavehetsz az arcodból, nem a plázában vagy!
Ha majd megtanulsz tisztességesen írni, akkor leírom a receptet!
De az is lehet, hogy annyira mesértődök, hogy még akkor sem...
:)
4/7 anonim válasza:
"Mint amiket a dekorboltokban és virágárusoknál lehet kapni?"
No és ez vajon mi? Biztos nekem vannak gondjaim a szövegértéssel, és nem neked egy általános iskolai szintű fogalmazással...
5/7 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz válaszolni, ami már az első hozzászólásodból kiderült, akkor fölösleges irogatni. Nincsen jobb dolgod? Költői kérdés volt, nehogy válaszolj! Inkább végezd a munkádat.
2013. szept. 11. 19:25
6/7 anonim válasza:
Srácok, srácok!!! Vissza az agyarakkal!! Jót mosolyogtam az írásokon. DE ha meg lányok vagytok, akkor a térdemre fektetlek és jól kiporolom a seggeiteket!! :))
7/7 anonim válasza:
Nekem, speciel van olyan dolgom, ami a többszörösére dúzzad, bár nem a vízben és nem zselés… :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!