Aki mindössze egy lakást birtokol, az miért veri magát arra, hogy pár éve vagy évtizede vette és most a többszörösét éri?
Figyelt kérdés
Merthogy semmit nem ér vele, hiszen ha költözni akar, akkor venni is drágábban tud.
Aki hasznot akar realizálni ingatlanból, annak legalább kettő kell legyen, az egyik amelyikben lakik, a másik, amit recesszió mélyén megvesz, és áremelkedés csúcsán (ha jó érzékkel eltalálja) elad.
Akinek van tehát egyetlen lakása, pont kenheti a hajára, hogy évek alatt megtöbbszörözi az értékét.
2022. febr. 23. 22:36
21/45 A kérdező kommentje:
Akkor valamit rosszul csinálsz.
2022. febr. 24. 12:31
22/45 anonim válasza:
:D hát persze, azért van nekem saját lakásom 28 évesen és épül a saját házam. Persze :)
23/45 A kérdező kommentje:
Apu pénzéből lehet. Azt meg nem te csináltad.
2022. febr. 24. 13:39
24/45 Hintalow válasza:
Èn nem verem magam.
Azt biztos fáj... :(
25/45 anonim válasza:
Kérdező, te mire vered magad?ert hogy ehhez a témához semmit nem értesz az messziről látszik.
26/45 anonim válasza:
Nem, nem apu pénzéből van, hanem a fizetésemből :D Ultra gáz vagy
27/45 A kérdező kommentje:
Jó, itt gyakorin mindenki 28 évesen milliárdos éa házat épít Budán. :D
2022. febr. 24. 15:34
28/45 anonim válasza:
Nem vagyok milliárdos és nem Budán építkezem, hanem Kecskeméten. ezEz van, tanulj te is
29/45 A kérdező kommentje:
Ja úgy értem, hát Kecskeméten a kereset is más meg a négyzetméterárak, mint a fővárosban. Én nem kívánok neked rosszat, építkezzél csak, de én Budapestre asszociálok egyből és úgy lássuk be 28 évesen elég valószínűtlen lett voolna a sztorid.
2022. febr. 24. 17:02
30/45 anonim válasza:
Hát egy begyöpösödött pesti mi másra asszociálna :D Mo lakosságának 80%-a nem pesten él...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!