Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Meddig fognak még emelkedni...

Meddig fognak még emelkedni ezek a nyomorult lakásárak?

Figyelt kérdés

Az elmúlt két évben még lépést tudtam tartani az emelkedéssel, bár ehhez is az kellett, hogy anyáméknál csövezzek itthon home office-ban. Nem keresek rosszul, nettó 450. Ehhez képest beállítottam most januárban a keresőt a feltételeimmel, akkor még 1002 db ingatlant dobott ki Budapesten 45 négyzetméterre 30 millióig. Most egy hónap telt el, ez már mindössze 865 db.

Mi történik? Még fél-egy év kellett volna, hogy a hitelhez képest általam biztonságosnak ítélt önerőm meglegyen (12 millió), most már azt látom, hogy nem tudok ehhez a rohadt áremelkedéshez elég gyorsan keresni... Így hogy a büdös életben lesz valaha saját lakásom? Már egy csepeli, kőbányai panel is annyi mint egy hasonló kaliberű tégla, meddig tart ez még?

Nézem ezt a Mlinárik gyereket, az is recesziót jósolt egy éve, most már azt mondja, hogy '22-ben még kitart az áremelkedés... Akkor utána már jöhet a csökkenés? Nagyon félek a jövőtől, hogy anyámék nyakán fogok életem végéig dekkolni... Más ezt hogy hozza össze?

2022. febr. 22. 19:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
82%
26: Unokatesómék még csak nem is vettek, mert bérlakás a Várban. Tehát rájuk 0 millió ingatlanvagyont lehet számolni.
2022. febr. 22. 22:34
 32/36 A kérdező kommentje:
30: mi bajod? Azóta megvettem.
2022. febr. 22. 22:49
 33/36 anonim ***** válasza:
85%
Oké, napi kamu sztori megvolt, léphetünk tovább.
2022. febr. 22. 23:12
 34/36 A kérdező kommentje:
Pedig lehetnél hálás, mert együttéreztem veled a kőbányai lakásod kapcsán.
2022. febr. 22. 23:16
 35/36 anonim ***** válasza:
14%
Remélem még sokáig, mivel most tervezünk venni
2022. febr. 23. 08:38
 36/36 anonim ***** válasza:

Én tavaly vettem tavasszal egy óbudai panelt 29,5 millióért.

Ma reálisan ez a panel legalább 34 milliót ér a piacon de ki tudja lehet 35-36 milliót is megkaphat érte az ember.

Tehát iszonyatos drágulás ment végbe 1 év alatt. Ez mérséklődni fog valamelyest. De az ingatlan az érték.

2022. febr. 24. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!