Mit gondoltok, ilyen infláció mellett rohamosan, vagy lassan fognak emelkedni a budapesti lakásárak? Egy most 30 milliós kislakás ára mennyi lehet majd szeptemberben?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 07:34
1/9 anonim válasza:
Sokat nem hiszem hogy emelkedik szeptemberig. 2-3 milliót
Amúgy brutálisan fel mentek egy pár év alatt az ingatlan árak. Hála a csoknak meg mindenféle támogatásnak. Sógornőm 11M ért vett pár éve lakást jelenleg egy ugyan ilyen 28M
2/9 anonim válasza:
Az ingatlanpiaci árak nagyon kismértékben függnek az inflációtól, sokkal inkább a fizetőképes kereslettől és az alternatív befektetések hozamaitól.
3/9 anonim válasza:
Hát én el nem tudtam volna ezt képzelni, de úgy gondolom, hogy egy átlagos tempóban tovább fognak emelkedni az árak... és lassan búcsúzhatok is az álmomtól :(
5/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy új, vagy régebbi építésű.
Lakáspiaci jelentések szerint most az újépítésűek drágulnak, a használt lakások ára csökken.
6/9 moozygoo válasza:
Lassan , viszont folyamatosan mint eddig.
7/9 anonim válasza:
Szeptemberig remélem nem sokat. Most ha 3 milliót emelkedne addig, az 10%-os drágulás lenne 5 hónap alatt, ami azért dúrva. Ha elméletileg ugyanez a tendencia maradna, akkor 5 év múlva már 70 millióba kerülne az a lakás.
8/9 anonim válasza:
Amit most 30-ért hirdetnek, azt ebben a szezonban még megkapod 30-ért, ha teszel rá idejében ajánlatot.
Ha azt látod, hogy havonta emel az áron, akkor az alapján be tudod lőni, hogy szeptemberre mennyi lesz. De nem jellemző ilyen tempójú lakáspiacon menet közben árat emelni, szóval ha 30-at írtak rá, akkor annyi is. Ha jön 2 vevő, aki egymásra licitál, jellemzően akkor emelkedik.
9/9 anonim válasza:
Hát, én nyár eleje óta nézegetem a lakásárakat, és venni készülök. Most szeptemberre rendeződnek úgy a körülményeim, hogy tudok is venni, és már kb. ezalatt az évszak alatt átlagban 1 milliót drágult az a lakástípus, amit kinéztem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!