Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi befolyásolja azt, hogy az...

Mi befolyásolja azt, hogy az ingatlan árak emelkednek vagy épp csökkennek?

Figyelt kérdés
Szerintetek fog csökkenni vagy már csak emelkedni fog? Tudom hogy ezt senki nem tudja 100%
2021. ápr. 23. 15:05
 1/7 anonim ***** válasza:
44%

Mindig az aktuális picai kereslet/kínálat befolyásolja az ingatlanok piaci értékeit.

Szerintem lesz még emelkedés, ahogy a német nyugdíjasok ellepik az országot, és euróval felvásárolják a falvakat. Kérdés, hogy ez milyen mértékű lesz, és mekkora hatást gyakorol a belföldi ingatlanpiacra. Esetleg a megoszlás is változhat, lehet, hogy inkább a vidéki kisvárosokat fogják választani.

Emellett megy a CSOK program, és megjelentek az állami kockaház felújító tervek, amik teljesen ingyenesen elérhetőek az interneten is.

Ha sikerül Budapestet némiképp decentralizáni országos viszonylatban a következő 4-5 évben, akkor ezek megdobhatják még a vidéki ingatlanárakat is.

A Budapesti árak pedig nem fognak esni.

2021. ápr. 23. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

Jaja, jönnek a német nyugdíjasok :D

Erre annyi az esély, minthogy a magyar nyugdíjasok kimennek afrikába

1es, már 5 éve a CSOK emeli az árakat. Nem unalmas arra az 500ezer ft ra hivatkozni 1 gyerek esetén???

Jajjj, ide vidékre ne jöjjenek a pestiek, maradjanak a 30millás paneljükbe :D

2021. ápr. 23. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
19%

Megjegyezném, Budán lakok egy 600 milliós házban.

Első voltam.

2021. ápr. 23. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:
44%

Német nyugdíjas ismerősöktől tudom, hogy sokan költöznek közülük Magyarországra öreg éveikre.

Eurós nyugdíjból itt nagyon szépen meg lehet élni.

2021. ápr. 23. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, hogy honnan veszitek, hogy a német nyugdíjasok ezentúl tömegesen le fognak telepedni Magyarországon. Én Németországban lakom, de én nem tapasztaltam ezt, hogy az itteni nyugdíjasok tömegesen elkezdtek volna Magyarországra költözni. Elég ritka ez. Az utóbbi 1 évben pedig pláne nem lehetett sehová sem utazni, nemhogy költözni.
2021. ápr. 23. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Onnan tudják, hogy az egyes válaszolónak van két nyugdíjas német ismerőse, akik Magyarországra jönnek házat venni. Ergo: JÖNNEK A NÉMET NYUGDÍJASOK MAGYARORSZÁGRA HÁZAKAT VENNI, FELVÁSÁROLNAK MINDENT!!! Fusson, ki merre lát! :-)
2021. ápr. 23. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Német nyugdíjas vagyok. Jelentem, letelepedtem in einem kleinen ungarischen Dorf.
2021. ápr. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!