Mi befolyásolja azt, hogy az ingatlan árak emelkednek vagy épp csökkennek?
Mindig az aktuális picai kereslet/kínálat befolyásolja az ingatlanok piaci értékeit.
Szerintem lesz még emelkedés, ahogy a német nyugdíjasok ellepik az országot, és euróval felvásárolják a falvakat. Kérdés, hogy ez milyen mértékű lesz, és mekkora hatást gyakorol a belföldi ingatlanpiacra. Esetleg a megoszlás is változhat, lehet, hogy inkább a vidéki kisvárosokat fogják választani.
Emellett megy a CSOK program, és megjelentek az állami kockaház felújító tervek, amik teljesen ingyenesen elérhetőek az interneten is.
Ha sikerül Budapestet némiképp decentralizáni országos viszonylatban a következő 4-5 évben, akkor ezek megdobhatják még a vidéki ingatlanárakat is.
A Budapesti árak pedig nem fognak esni.
Jaja, jönnek a német nyugdíjasok :D
Erre annyi az esély, minthogy a magyar nyugdíjasok kimennek afrikába
1es, már 5 éve a CSOK emeli az árakat. Nem unalmas arra az 500ezer ft ra hivatkozni 1 gyerek esetén???
Jajjj, ide vidékre ne jöjjenek a pestiek, maradjanak a 30millás paneljükbe :D
Megjegyezném, Budán lakok egy 600 milliós házban.
Első voltam.
Német nyugdíjas ismerősöktől tudom, hogy sokan költöznek közülük Magyarországra öreg éveikre.
Eurós nyugdíjból itt nagyon szépen meg lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!