Ingatlan értéték mennyire befolyásolja, ha a szomszéd kisboltot üzemeltet?
Figyelt kérdés
Reggel 6-kor nyitnak, 19:00-kor zárnak. Vasárnap is nyitva vannak...2020. aug. 23. 17:14
1/10 anonim válasza:
Kisbolt vagy kocsmatöltelék gyüjtő? Csak az utóbbi esetben van gond.
2/10 A kérdező kommentje:
Mindkettő... sajna alkeszok néha reggel is /délután, munka után ott sörözgetnek akár órákat. Nem balhéznak, de kint beszélgetnek a bolt előtt.
2020. aug. 23. 17:22
3/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon zavaró lehet, gondolom nagy a jövés-menés, autók parkolnak stb. nem szívesen laknék ott, vagy vennék ingatlant ott.
4/10 anonim válasza:
Mi pár hónapja néztünk egy olyan házat, ahol pár házzal arrébb volt egy kisbolt. Nem vettük meg a házat, de nem ez volt a kizáró ok, mert egyébként majdnem megvettük, csak időközben rájöttünk, hogy túl kicsi lenne a ház. Viszont nekünk az ragadta meg a figyelmünket, hogy miután az alkeszek megveszik a sört a kisboltban, odaültek az eladó ház kerítéséhez a betonra.. ez nem tetszett. Illetve volt hely a ház előtt, és aki ment a boltba, mindenki odaparkolt.. így utólag belegondolva, ez zavaró lenne, de akkor nem igazán aggódtunk ezen. Szóval nem tudom. Meg kell próbálni felrakni a netre, és ha nincs vevő, akkor lejjebb vinni az árat.
5/10 anonim válasza:
Annyira kb,mintha busz megálló lenne a ház előtt.
6/10 anonim válasza:
a hétvégi házam egyik szomszédja kért meg anno, írjam alá, hogy élelmiszer-és háztartási boltot nyisson, mivel a környéken közel-távol ilyen nincs. mondom, ha nem lesz italozás, aláírom. Dehogy lesz, még szeszes italt sem nagyon fog árulni....na jó, aláírtam. (oké, tudom, hány éves vagy hófehérke?) Nos, a kisbolt megnyílt, ahány alkoholista a környéken, mid ott iszogatott, az utcán szemétdomb, a kertemben hetente egy vagon üres üveg, dorbézolás, húgyszag...el voltam keseredve. Bár mondtam, hogy nem erről volt szó, kit érdekelt? Egyre kevesebbet jártam ki, lassan az eladáson gondolkodtam, pedig szép hely, szép ház, alapvetően jó környék, de már nem láttam semmi kivezető utat. Aztán egyszer csak innen-onnan "beszélték", hogy csőd szélén áll a tulaj. Hittem is, nem is, végül pár hónappal később bezárt a bolt. Ma a tulaj a környék legcsóróbb embere (már kikapcsoltak nála mindent), de olyan csend, rend, tisztaság, nyugalom van, a házak értéke jelentősen emelkedett. Tanulság, soha nem írok alá senkinek semmilyen boltnyitásra vonatkozó papírt, és soha nem költöznék semmilyen bolt mellé, de még a közelébe sem! Lehet, hogy ez egyedi eset, de én már nem hiszek az emberek ígéreteinek.
7/10 A kérdező kommentje:
Valóban nagy a forgalom. Kapubeállóm rendszeresen el van foglalva. Mivel nem használom, (mert ott se lakom), így emiatt nem szóltam még.
Abban reménykedem, hogy hamarosan bezárnak. Mert már nyugdíjas korúak a tulajék. (Aztán nehogy a gyerekeik vigyék tovább a boltot...)
Egyébként én se költöznék ilyen szomszéd mellé. Tuti nehezebben tudom majd eladni.
2020. aug. 24. 00:04
8/10 anonim válasza:
6-os
Tanulságos történet,örülök hogy az a rohadék tönkrement aki hazudott neked, emberekben sosem szabad megbízni.
9/10 anonim válasza:
Ha kint iszogatnak az utcán akkor a rendőrséget kell kihívni, hogy közterületen alkoholt fogyasztanak. Ezt párszor megteszed és utána nem lesz ott ivászat.
10/10 anonim válasza:
Ahogy írják is, hátrány: nagy a forgalom egész nap, odaállnak a kapu elé, odaülnek inni.
Irod,hogy abban bízol,hogy bezár. És ha bezár?A tulajdonos bizonyára pénzt akar belőle látni és igyekszik kiadni másnak, esetleg más célra. Faluban mire?Kocsmának vagy boltnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!