Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan lehetsèges az, hogy a...

Hogyan lehetsèges az, hogy a budapesti téglalakások árban már a német nagyvárosok árait hozzák?

Figyelt kérdés

Nézegettem a dortmundi és a düsserdolfi lakásrárakat, meglepődtem hogy egy 50m2es téglakás átszámítva 50-60 millió Ft. Ez brutális, Pesten nézve is legkülső kerületekben 40-50 millió legalább egy panel. Belsőbb kerületeken meg simán 50-60 millió.

Egy kelenföldi panel 50m2 lakásért simán német nagyvárosban kapni lehet Essen, Düsserdolf, Dortmundan, ugyanolyat. Azért írtam őket, ezek jólmenő nyugatnémet városok, nem lengyelhatár melletti szegényvárosok.

ma 09:15
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Akkor hajrá, vedd meg őket. Megírtuk már a többi kérdésednél.
ma 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyél akkor ott lakást, sok sikert!
ma 10:19
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

Ugyanez a helyzet pl. Skóciában (Glasgow) De egy csomó francia nagyváros esetében (Toulouse) + kelet német nagyvárosok (Drezda, Lipcse) is. Olcsóbban, mint Budapest, de talán még Debrecennél is!

Nem tudom, mennyire jár vele jól, aki Debrecenben akar lakást venni ezen városok helyett, hogy aztán nettó 300 ezerért ott dolgozhasson ott, holott kint ugyanazért átszámítva nettó 800 ezret is kaphatna.

ma 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
40-50 egy panel pesti külker-ben,,inkabb 50 sajnos:))
ma 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, lol.
ma 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!