Közbiztonság szempontjából melyik Német várost ajánlanátok beköltözésre?
Berlinben élek, van muszlim haverom és rendszeresen járok muszlim környékekre kajálni, ugyanis rohadtul bírom a kajáikat... csal a fidesz propagandában horror németország.
Nameg néhány ott élő totál rasszista magyar szerint... merz ők kb mindenhol rettegnek feleslegesen...
Pont ma jött nekem egy hülyegyerek, hogy dehát megint volt késelés... 84millió ember él itt... óhatatlanul előfordulnak ilyen dolgok, ahogy ptthon is szinte mindennapos, hogy a cigók késelnek...
De éltem usa new yprk harlemben is 6évet, volt, hogy utcán hömpölygött körülöttem a színesbőrű embertömeg, én meg ott világítottam a hófehér bőrömmel és frissen borotvált fejemmel... soha semmilyen atrocitás nem ért... a feka csajok imádták simizni a tüsi hajam mikor kezdett nőni, a pasikkal meg rohadt jókat lehetett bulizni.
Fűbb útvonalakon szinte minden este futottam bele olyan bulizó táncoló társaságokba, akik kiszúrták, hogy minden nap ott megyek haza, és szinte mindig be akartak vonni, sokszor sikerült is... rettenet vidám emlékeim vannak...
Jah otthon meg kb az a vélekedés harlemről, hogy minden tele van gyilkos kábítószerkereskedő fekákkal...
Megsúgom manhattan és harlem között egyettlen egy utca a különbség, és észre sem veszed kmeken át, hogy áttértél eg,ikből a másikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!