Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Közbiztonság szempontjából...

Közbiztonság szempontjából melyik Német várost ajánlanátok beköltözésre?

Figyelt kérdés
Vagy más esetleges opció ahol a lakosság száma 100.000 ezer körüli megvan?

aug. 30. 20:29
A kérdező szavazást indított:
Berlin
Hamburg
Frankfurt
Müchen
Köln
Dortmund
Essen
Stuttgart
Düsseldorf
Duisburg
5 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
49%
A magyarokhoz képest bármelyiket. Csak a híradóban nogo zóna németország. Helyben még a zsidóniggerarab is kb 500x normálisabb mint egy átlagmagyar proli. A túl sok agymosás hülyeséget okoz. Ne hidd el, hogy a magyarok legnagyobb értéke, hogy meg vannak védve és hogy az eu azért büntet, mert megvédjük az eu határait. Olvass sokat, legyél nyitott.
aug. 30. 20:47
 2/26 anonim ***** válasza:
53%
A fiam évekig élt Berlinben Neuköllben - ami elvileg a török-arab negyednek számít, soha nem érte egyetlen incidens sem - ne a magyar idióta propagandával foglalkozz, itt Németországban mindenhol biztosabban élhetsz, mint Magyarországon
aug. 30. 21:14
 3/26 anonim ***** válasza:
44%

Berlinben élek, van muszlim haverom és rendszeresen járok muszlim környékekre kajálni, ugyanis rohadtul bírom a kajáikat... csal a fidesz propagandában horror németország.

Nameg néhány ott élő totál rasszista magyar szerint... merz ők kb mindenhol rettegnek feleslegesen...

Pont ma jött nekem egy hülyegyerek, hogy dehát megint volt késelés... 84millió ember él itt... óhatatlanul előfordulnak ilyen dolgok, ahogy ptthon is szinte mindennapos, hogy a cigók késelnek...

aug. 31. 00:07
 4/26 anonim ***** válasza:
54%

De éltem usa new yprk harlemben is 6évet, volt, hogy utcán hömpölygött körülöttem a színesbőrű embertömeg, én meg ott világítottam a hófehér bőrömmel és frissen borotvált fejemmel... soha semmilyen atrocitás nem ért... a feka csajok imádták simizni a tüsi hajam mikor kezdett nőni, a pasikkal meg rohadt jókat lehetett bulizni.

Fűbb útvonalakon szinte minden este futottam bele olyan bulizó táncoló társaságokba, akik kiszúrták, hogy minden nap ott megyek haza, és szinte mindig be akartak vonni, sokszor sikerült is... rettenet vidám emlékeim vannak...

Jah otthon meg kb az a vélekedés harlemről, hogy minden tele van gyilkos kábítószerkereskedő fekákkal...

Megsúgom manhattan és harlem között egyettlen egy utca a különbség, és észre sem veszed kmeken át, hogy áttértél eg,ikből a másikba.

aug. 31. 00:13
 5/26 anonim ***** válasza:
34%
Tudom hpgy nem usa volt a kérdés, de itt németben pontosan ugyan ez a helyzet.
aug. 31. 00:14
 6/26 anonim ***** válasza:
76%
Én 10 éve élek Németországban, eddig azok a törökök/arabok akikkel találkoztam, mind egy szálig kedves, segítőkész, jószívű embernek ismerem őket.
aug. 31. 07:26
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Freiburg, Drezda szép városok
aug. 31. 11:55
 8/26 anonim válasza:
87%
Egy csomó választ szerintem ugyanaz az ember írt :D
aug. 31. 12:09
 9/26 anonim ***** válasza:
81%
Jaa, és Drezdában szinte ugyanannyiba kerül egy lakás, mint Budapesten, csak ott 2-3-szor magasabb a fizetés.
aug. 31. 12:17
 10/26 A kérdező kommentje:
Lehetséges, mert az elég érdekes, hogy mindenki jó véleménnyel van az Arabokról. Svédországba pl majdnem kirabolták egy barátomat.
aug. 31. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!