Közbiztonság szempontjából melyik Német várost
ajánlanátok beköltözésre?
Igen a 3-4-5 válaszokat én írtam, de azt hittem ez egyértelmű...
aug. 31. 13:56
12/26 A kérdező kommentje:
Az első kettőt viszont remélem más
Drezda egy 500ezer fős kisváros,magasabbak a fizetések pesten, mert mindenhol németországban magasabbak a fizetések... de drezda akkor is egy kisváros, Budapest meg egy ország 2milliós fővárosa... semmilyen relevanciája nincs a lakásárak összehasonlítgatásának :)
aug. 31. 13:59
"Magasabbak a fizetések mint pesten" kimaradt a mint :D de odagondoltam :D
aug. 31. 14:00
15/26 A kérdező kommentje:
Na igen Németországban az kis városnak számít. XD Itthon meg persze csak egyedül Budapesthez képest számít nagynak, ha bele gondolunk akkor már Debrecentől is nagyobb lakosság ügyileg. Itthon volt olyan amikor nekem csak a 25-30 ezer fő alatti városok számítottak kicsinek XD. Éppen ezért is írtam azt, hogy 100 ezer fős is elég. De persze nem irtózom a milliós lakosú városoktól sem ugye mint a kérdésben látható. Az jogos, hogy Németbe mindenhol magasabb a fizetés mint Pesten.
10-es: EZ NEM ÉRV!
Engem Magyarországon egyszer megtámadtak (magyarok) - akkor ilyen logikával a magyarok rablók?!?!??
EGY eset nem számít, bármikor, bárhol elöfordul, hogy valamilyen népcsoport EGY tagja problémás, ettöl még a többi nem az.
AZ, hogy ezt a politika propagandacélokra használja, teljesen más téma.
aug. 31. 14:43
Engem 17éves koromban rabolt ki késsel egy szőke kékszemű srác székesfehérváron... akkor székesfehérváron gyilkosok és tolvajok élnek csak?
aug. 31. 14:46
A 2-es választ én írtam, és nem vagyok azonos az 1-sel, illetve a 3-4-5-össel sem.
Viszont sok, Németországban (Vagy más nyugati államban) elö embernek van tapasztalata, rálátása az ottani helyzetre, nekem sokkal inkább problémásak a külföldi-ellenes egyének, mint az arabok/törökök többsége. Nem azért, mert nekem volt/van belöle személyes hátrányom, hanem mert ezek azok, akik kifejezetten agresszív lények (embereknek nevezni nem igazán lehet öket).
aug. 31. 14:47
Én 2014 óta élek itt, valóban nagy sokszínű lett Németország, olyan, mint egy lépcsőház, jönnek-mennek az emberek. Rengeteg a külföldi, a migráns ezt senki sem vitatja, valóban így van. De engem sem ért még sosem inzultus, pedig, ahol lakom csak külföldiek laknak: arabok, albánok, horvátok, de még afrikaiak is vannak. És még nem is hangosak. Akikkel baj van az a bajor...viccen kívül. Iszonyú hangosak, le se xarják, hogy éjjel 3 van és te 5kor kelsz, obégat, csak mert megteheti, xarik a másikra magasról...
aug. 31. 15:22
20/26 anonim válasza:
#18 de te írtad azokat is :D meg a #16 #17-et is, megint belehúztál. Ugyanaz vagy, ne tagadd :DDD
aug. 31. 15:26
Kapcsolódó kérdések: